Skype Verbinden Met Een Computer

Inhoudsopgave:

Skype Verbinden Met Een Computer
Skype Verbinden Met Een Computer

Video: Skype Verbinden Met Een Computer

Video: Skype Verbinden Met Een Computer
Video: How to Install Skype on Windows 10 (2021) 2024, Mei
Anonim

Steeds meer mensen verkiezen moderne internettechnologieën boven conventionele communicatiemiddelen. Een speciale niche in de wereld van communicatie wordt ingenomen door de spraakmethode van communicatie, bijvoorbeeld via Skype.

Skype verbinden met een computer
Skype verbinden met een computer

Het is nodig

Computer, internet, webcam, headset / luidsprekers en microfoon / koptelefoon en microfoon

instructies:

Stap 1

Zorg voor een koptelefoon of luidsprekers en een microfoon. De microfoon kan in de webcam worden ingebouwd of op zichzelf staan. De headset is vooral handig voor Skype. In Skype kunt u ook eenvoudig communiceren met het toetsenbord en de muis, zoals in gewone webpagina's zoals ICQ. Tegelijkertijd kunt u uw gesprekspartner zien en horen, als hij een camera en een microfoon heeft. Desalniettemin is het belangrijkste hoogtepunt van Skype spraakcommunicatie en videocommunicatie, dus het is beter om op zijn minst een microfoon te hebben.

Stap 2

Ga naar de website van de programmafabrikant skype.com. Selecteer in het bovenste menu Skype downloaden, selecteer in het vervolgkeuzemenu uw besturingssysteem of het type mobiel apparaat waarop u het programma voor communicatie wilt installeren.

Stap 3

Selecteer op de geladen pagina de downloadopties: u kunt een gratis beperkte (maar niet in gebruiksduur) versie van het programma downloaden of een betaalde uitgebreide versie. Sla de distributiekit van het programma op uw computer op, het duurt ongeveer 22 MB.

Stap 4

Voer het installatiebestand uit en installeer Skype op uw computer. Bij de eerste start wordt u gevraagd uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren of u te registreren. Om je te registreren, moet je een e-mail hebben.

Stap 5

In de contactenlijst heb je meteen een speciale Skype-service waarmee je de audiocommunicatie kunt testen. Voer een testoproep uit om te zien of uw microfoon en hoofdtelefoon of luidsprekers goed werken. Vergeet ze niet eerst in te schakelen. Als de microfoon in de webcam is ingebouwd, sluit u de camera aan op de USB-poort.

Aanbevolen: