Een Kanaal Blokkeren?

Inhoudsopgave:

Een Kanaal Blokkeren?
Een Kanaal Blokkeren?

Video: Een Kanaal Blokkeren?

Video: Een Kanaal Blokkeren?
Video: HOE BLOKKEER JE IEMAND OP YOUTUBE HOE BLOKKEER JE EEN KANAAL OP YOUTUBE IEMAND BLOKKEREN OP YOUTUBE 2024, Mei
Anonim

Vaak moeten gebruikers van satelliet-tv bijvoorbeeld een zender blokkeren, zodat kinderen er niet naar kijken vanwege leeftijdsongeschikte inhoud. U kunt de blokkeringsprocedure leren aan de hand van het voorbeeld van Tricolor TV, dat populair is in Rusland.

Een kanaal blokkeren?
Een kanaal blokkeren?

instructies:

Stap 1

Neem contact op met uw satelliet-tv-serviceprovider. Laat ons weten welke kanalen je tijdelijk wilt blokkeren. U kunt contact opnemen met de Tricolor TV-ondersteuningsservice op 8 (812) 332-34-98 of online consultants op de officiële website van het bedrijf. Klantenservice wordt de klok rond geboden. Natuurlijk moet u in dit geval wachten tot de specialisten de nodige bewerkingen uitvoeren, maar op deze manier kunt u de toegang tot het kanaal op betrouwbare wijze dekken en tegelijkertijd niet te veel extra geld betalen.

Stap 2

Probeer het kanaal zelf te blokkeren. Druk op de "Menu"-knop op de afstandsbediening. Selecteer in het hoofdmenu "Instellingen", klik vervolgens op "OK" en voer de pincode "0000" in door vier keer op de knop met een nul erop te drukken.

Stap 3

Navigeer naar Kanalen organiseren en klik op OK. Selecteer "Satelliet", druk 2 keer op de "OK"-toets. Selecteer het kanaal dat u wilt blokkeren en klik op de gele toets op de afstandsbediening van de ontvanger. Er verschijnt een hangslotpictogram naast de kanaalnaam. Druk 5 keer achter elkaar op de EXIT-toets om het menu te verlaten. Nu, bij het overschakelen naar dit kanaal, zal de ontvanger om een pincode vragen en zonder deze in te voeren, is kijken onmogelijk. U kunt de code naar eigen inzicht wijzigen. Het is raadzaam om een getal in te stellen dat uit verschillende cijfers bestaat, maar je moet het wel zo samenstellen dat je het later niet vergeet. Meer gedetailleerde informatie over het blokkeren en het aanmaken van een pincode vindt u in de handleiding van de ontvanger.

Stap 4

Kies vooraf uit uw serviceproviderpakketten die kanalen bevatten die geschikt zijn voor het hele gezin. Zelfs als de kanalen zijn geblokkeerd, is de kans groot dat kinderen of, meer nog, volwassenen de bescherming omzeilen door de bijbehorende instructies op internet te lezen. Daarom is het beter om meteen voor de veiligheid van uw gezin en digitale apparaat te zorgen.

Aanbevolen: