Hoe Maak Je Een Kanaal In Een Teampiek?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kanaal In Een Teampiek?
Hoe Maak Je Een Kanaal In Een Teampiek?

Video: Hoe Maak Je Een Kanaal In Een Teampiek?

Video: Hoe Maak Je Een Kanaal In Een Teampiek?
Video: 👉★DE LAYOUT VAN JE KANAAL AANPASSEN★YOUTUE KANAAL LAYOUT AANPASSEN HOE KAN IK LAY-OUT AANPASSEN👈 2024, April
Anonim

Team Speak is een speciale applicatie voor het maken van spraakconferenties. Het wordt voornamelijk gebruikt door fans van netwerkcomputerspellen voor de samenhang van acties in het spel. Ze creëren bijvoorbeeld hun eigen kanalen in de teamspeak voor games in Dota, Lineage, Warcraft en anderen.

Hoe maak je een kanaal in een teampiek?
Hoe maak je een kanaal in een teampiek?

instructies:

Stap 1

Download en installeer de Teamspeak-app zelf om een kanaal te maken en contact te maken met andere gebruikers. Om het programma te downloaden, gaat u naar de browser op de link

Stap 2

Installeer vervolgens het programma op uw computer, voer hiervoor het gedownloade installatiebestand uit en volg de instructies van het installatieprogramma. Om in deze applicatie te communiceren, moet u verbinding maken met internet, een microfoon en audioapparatuur (hoofdtelefoon of luidsprekers). Zodra de installatie is voltooid, kun je beginnen met het maken van je eigen kanaal in Teamspeak.

Stap 3

Maak verbinding met de Teamspeak-server, het serveradres is te vinden op de gamesite. Start de applicatie, selecteer de optie Verbinding - Verbinden. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het item "Server", selecteer de opdracht "Server toevoegen" in het contextmenu.

Stap 4

Geef vervolgens de naam op van de server waarmee u verbinding wilt maken en maak uw eigen teamspik-kanaal. Klik in het bovenste menu op de opdracht Zelf - Registreren met server, vul het registratieformulier in. Maak vervolgens opnieuw verbinding met de server.

Stap 5

Geef de benodigde instellingen voor verbinding op: naam, serveradres en uw weergegeven bijnaam. Klik vervolgens op de knop Verbinden. U ziet een lijst met kanalen, evenals gebruikers op deze kanalen. Elk kanaal in Teamspeak wordt meestal gemaakt door een specifiek team of een specifieke community (clan). Gebruikers van het ene kanaal horen niet wat er op het andere kanaal gebeurt, het is als een chatroom.

Stap 6

Om uw kanaal aan te maken, klikt u met de rechtermuisknop op de servernaam en selecteert u de optie Kanaal maken. Vul vervolgens de volgende velden in: kanaalnaam, onderwerp, stel indien nodig een wachtwoord in voor het invoeren van het kanaal, codec, korte beschrijving, u moet ook het aantal gebruikers instellen dat op het kanaal is toegestaan. Klik OK. Het maken van uw eigen Teamspeak-kanaal is nu voltooid.

Aanbevolen: