Een Kanaal Toevoegen Aan De Ontvanger

Inhoudsopgave:

Een Kanaal Toevoegen Aan De Ontvanger
Een Kanaal Toevoegen Aan De Ontvanger

Video: Een Kanaal Toevoegen Aan De Ontvanger

Video: Een Kanaal Toevoegen Aan De Ontvanger
Video: Je decoder op je modem via PLC aansluiten 2024, Mei
Anonim

Na het instellen van het roterende systeem, het selecteren van satellieten en het verschijnen van signalen ervan, en het uitvoeren van andere noodzakelijke manipulaties die belangrijk zijn voor het ontvangen van satellietkanalen, moet u de kanalen scannen, de benodigde selecteren en deze aan de ontvanger toevoegen.

Een kanaal toevoegen aan de ontvanger
Een kanaal toevoegen aan de ontvanger

Het is nodig

Ontvanger

instructies:

Stap 1

Scan de kanalen die van belang zijn volgens bepaalde criteria die door de systeemeigenaar zijn geselecteerd. Om dit te doen, kunt u het gebruiken als een handmatige zoekmodus - om later niet te begrijpen in de massa onnodige kanalen, of een automatische modus, waarin de ontvanger alle kanalen vindt die met vertrouwen in de regio worden ontvangen.

Stap 2

Klik op OK als alle kanalen die van belang zijn voor de gebruiker zijn gescand en de ontvanger klaar is voor gebruik. Met deze actie wordt het kanaal geselecteerd en wordt een lijst ervan weergegeven. Als u op de INFO-knop drukt, verschijnt er een klein venster aan de rechterkant van het interfacevenster van de ontvanger met gedetailleerde gegevens over de geselecteerde kanalen (frequentie, satelliet, transponderpolarisatie, snelheid, pids, enzovoort).

Stap 3

In eerste instantie zal de lijst zenders van elke satelliet bevatten, maar dit is in veel situaties onhandig. Druk op de SAT-toets om het kanaal van een enkele satelliet te selecteren. Het venster toont een lijst met satellieten gesorteerd op orbitale positie. Nu moet u op de geselecteerde satellieten op de OK-knop drukken en de lijst zal de kanalen van alleen deze satellieten weergeven.

Stap 4

Het is ook vermeldenswaard dat de opslag van de zenderlijsten in de ontvanger zowel op de hoofd-Flash-*-chip als op de harde schijf mogelijk is. Door het lage volume van de Flash-chip kan deze niet meer dan vijfduizend zenders (drieënhalfduizend tv- en anderhalfduizend radiostations) opslaan. Als dit aantal niet genoeg is, ga dan naar het menu MENU, sectie "Kanaaleditor", subsectie "Kanalen opslaan" en markeer de opslagmodus op de harde schijf. Na deze actie en het uitschakelen van de ontvanger, is het mogelijk om tot tienduizend kanalen op te slaan.

Stap 5

Voeg kanalen toe of verwijder ze in het gedeelte Favoriet. Dit kan worden gedaan via de ingebouwde kanaaleditors van de ontvanger of via het gespecialiseerde hulpprogramma PVRManager op de computer. Elk van deze methoden is heel handig en praktisch, maar het houdt in dat de gebruiker, voordat hij de lijst gaat samenstellen, weet welke kanalen hij daar moet toevoegen. Alleen ervaren eigenaren van satelliet-tv hebben deze ervaring.

Stap 6

Het zal echter niet moeilijk zijn voor een beginnende eigenaar om erachter te komen - de bladen zijn zeer handig geïmplementeerd. Ze zijn zo ontworpen dat elk gezinslid de kanalen kan toevoegen die voor hem van belang zijn, en voor elk gezinslid kan een aparte lijst worden toegewezen.

Aanbevolen: