Hoe Een Bestand Op Een Computer Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bestand Op Een Computer Te Openen
Hoe Een Bestand Op Een Computer Te Openen

Video: Hoe Een Bestand Op Een Computer Te Openen

Video: Hoe Een Bestand Op Een Computer Te Openen
Video: Windows 10: bestand op usb-stick openen 2024, April
Anonim

Als je een fan bent van e-books, dan is fb2 waarschijnlijk je favoriete formaat. De meeste programma's die zijn gemaakt voor het lezen van e-books zijn hierop aangepast. Het is universeel, dus elke tweede "lezer" (lezer) ondersteunt dit formaat.

Hoe een bestand op een computer te openen
Hoe een bestand op een computer te openen

Noodzakelijk

E-book lezers

instructies:

Stap 1

De meest bekende leesprogramma's gebruiken niet alleen de functie van het eenvoudig afspelen van boeken, maar hebben ook een speciaal ontwerp. Ik lees graag alleen papieren boeken - alsjeblieft, zit niet graag dicht bij de monitor - goede gezondheid, wissel niet graag van pagina op het toetsenbord - schakel de scroll-modus in. Zoals ze zeggen, de wens van de eigenaar is de wet. Houd je geen rekening met het beeldscherm, dan kan een e-book in veel opzichten praktisch als papier worden beschouwd.

Stap 2

De meest voorkomende is het FB Reader-programma. Waarom is het de meest voorkomende? Het bevat ondersteuning voor een verscheidenheid aan elektronische publicatieformaten. Werkt onder Windows, Linux-besturingssystemen, maar ook op mobiele besturingssystemen. Dit programma is helemaal gratis en vrij beschikbaar.

Stap 3

Andere programma's voor het lezen van boeken zijn AlReader en Cool Reader. Een onderscheidend kenmerk van deze programma's: ondersteuning voor vele formaten en lezen in de "open boek"-modus, wat een speciale sfeer geeft aan het lezen van boeken.

Stap 4

Ook opmerkelijk is het ICE Book Reader-programma, dat is uitgebracht door Russische ontwikkelaars. Dit programma heeft enkele eigenaardigheden. Het programma is alleen gratis voor inwoners van de voormalige USSR! Voor de rest van de planeet wordt het voor een klein bedrag uitgedeeld. Het programma bevat veel instellingen, zoals: - tekst scrollen, pagina's omslaan (zowel met een druk op de knop als op tijd);

- werkt in volledig scherm, maar geeft de huidige tijd weer op het hoofdpaneel;

- heeft een mooie grafische interface (in de vorm van een open boek), heeft ongeveer 50 verschillende afbeeldingen van boeken;

- Ondersteunt ongeveer 70 talen;

- opent alle bestanden (zelfs die in de archieven).

Stap 5

Als je een van de bovenstaande programma's hebt, zal het niet moeilijk voor je zijn om het e-bookbestand te openen. Elk programma heeft zijn eigen manier om fb2-bestanden te openen. In één programma gebruikt dit het menu Bestand - de opdracht Openen. In een ander programma - druk op slechts één "+" toets.

Aanbevolen: