Hoe Bouw Je Een Top-end Gamecomputer?

Inhoudsopgave:

Hoe Bouw Je Een Top-end Gamecomputer?
Hoe Bouw Je Een Top-end Gamecomputer?

Video: Hoe Bouw Je Een Top-end Gamecomputer?

Video: Hoe Bouw Je Een Top-end Gamecomputer?
Video: Zo bouw je jouw eigen gaming pc 2024, April
Anonim

Games en computerwerk maken al lang deel uit van ons leven. Maar om te doen waar je van houdt of gewoon lekker wilt ontspannen. Deze assemblage is een van de krachtigste tot nu toe. Zo'n computer is perfect om te streamen, mee te doen aan eSports en gewoon 4K te gamen. Je kunt eindelijk het potentieel van je 240Hz-monitor in elke game ontketenen.

Hoe bouw je een top-end gamecomputer?
Hoe bouw je een top-end gamecomputer?

Houd er rekening mee dat de montage van deze computer niet budgettair is. Je hebt veel geld nodig om componenten te kopen. U kunt de exacte prijzen vinden op internet of in winkels in uw stad.

processor

Het hart van deze build is de nieuwste en krachtigste Intel Core i9-9900K. In de voorraadmodus is de belasting in de meest veeleisende games niet meer dan 50%. Heeft een enorm potentieel voor streamingactiviteiten en een speelruimte voor de toekomst. Maar deze CPU heeft een goed koelsysteem nodig. Onder de minnen is het ook vermeldenswaard het hoge stroomverbruik en de hoge prijs.

Koelsysteem

Omdat deze "kiezelsteen" heet genoeg is, is een goed koelsysteem noodzakelijk voor zijn vurige karakter. De keuze viel op de Corsair H150i PRO. De voordelen zijn onder meer installatiegemak en verdere bediening met iCUE, stille werking en aangenaam design. Het grootste nadeel is wederom de prijs.

RAM

Top RAM CL17 HyperX Predator 2 8 GB sticks met een initiële frequentie van 3600 MHz. 16 GB is nog steeds voldoende. Heeft lage timings en uitstekend overklokpotentieel. Voor degenen die het pc-ontwerp willen verbeteren, is er een optie met RGB-achtergrondverlichting. Gebrek aan achtergrondverlichting bespaart u een paar roebel.

Moederbord

De Gigabyte Z390 Aorus Master is perfect voor deze processor en RAM. Heeft uitstekende voeding en koeling voor de stroomvoorzieningscircuits van de processor, evenals heatsinks met heatsinks voor SSD-schijven in M.2-formaat (waarvan u 3 stuks kunt installeren). Heeft een aantrekkelijk design.

Videokaart

De 11Gb RTX2080 Ti Gigabyte Gaming G1 is een van de krachtigste grafische kaarten van de huidige generatie. Het heeft een uitstekend koelsysteem bestaande uit een radiator en 3 koelers. Op het achterpaneel bevindt zich een enorm aantal allerlei ingangen en connectoren, evenals een BIOS-resetknop. Met zo'n combinatie van processor en videokaart koop je gerust een monitor met een maximale framerate van 240 Hz.

Stroomvoorziening

Om de levensduur van dit systeem te garanderen, is een 850W Corsair RM850x voeding voldoende. Het heeft een garantie van 10 jaar en is ook 80 PLUS-gecertificeerd en heeft een Gold-prestatieniveau. Uw computer is er veilig mee.

Opslagapparaten

Om het systeem binnen 8 seconden op te starten is de M.2 NVME Samsung 970 EVO geschikt. De hoeveelheid geheugen hangt af van uw behoeften. Voor gegevensopslag kunt u elke HDD-schijf aanschaffen. Het volume hangt ook af van uw behoeften.

huisvesting

Doordat bij deze montage veel aandacht is besteed aan design is de keuze gevallen op de NZXT H700 (er zijn 2 kleurmogelijkheden). Deze case heeft een stijlvol design, past perfect op alle componenten en heeft een degelijk warmteafvoersysteem.

Aanbevolen: