Hoe Kies Je Een Laptop Voor Je Werk?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Laptop Voor Je Werk?
Hoe Kies Je Een Laptop Voor Je Werk?

Video: Hoe Kies Je Een Laptop Voor Je Werk?

Video: Hoe Kies Je Een Laptop Voor Je Werk?
Video: Hoe kies je de juiste laptop? 2024, Mei
Anonim

Een laptop is een onmisbaar attribuut van een respectabele zakenman. Met zo'n mobiele computer kun je de vruchten van je werk overal mee naartoe nemen en op elke geschikte plek werken. Maar het kiezen van een laptop is niet zo eenvoudig, omdat dit apparaat niet alleen efficiënt moet zijn in het werk, maar ook handig.

Hoe kies je een laptop voor je werk?
Hoe kies je een laptop voor je werk?

instructies:

Stap 1

Laptops die zijn ontworpen voor werk, kunnen desktop zijn (ze worden vaak kantoor genoemd), executive, professioneel en ultradraagbaar. De kantoorlaptop heeft een full-size toetsenbord, ingebouwde optische drive, groot scherm en een ruime harde schijf. Professionele apparaten zijn systemen die zijn ontworpen voor veeleisende toepassingen.

Stap 2

Laptops die tot de executive klasse behoren, zijn de leidende modellen in het zakelijke segment. Ze combineren de optimale balans tussen functionaliteit en imago. Ultradraagbare notebooks zijn compact, lichtgewicht en hebben een lange batterijduur.

Stap 3

Let bij het kiezen van een laptop voor werk op de processor. De belangrijke parameters van dit onderdeel zijn: klokfrequentie, aantal cores, model, stroomverbruik en mate van processorverwarming.

Stap 4

Besteed aandacht aan uw harde schijf. De harde schijf kan HDD of SSD zijn. De laatste schijf komt minder vaak voor, hoewel het aanzienlijke voordelen heeft: hoge betrouwbaarheid, laag stroomverbruik, prestaties, enz.

Stap 5

RAM is een belangrijk onderdeel van een laptop. Om te werken met een grafische editor, complexe programma's en video's, kies je een laptop met minimaal twee gigabyte RAM.

Stap 6

Besteed aandacht aan de parameters van de matrix. De resolutie van de matrix bepaalt hoe hoog de kwaliteit is van de video die wordt bekeken. Onthoud: de matrix kan glanzend of mat zijn (glanzende matrix garandeert een hoge helderheid van het beeld).

Stap 7

Een ander onderdeel is de videokaart. Het is dit element dat grotendeels de kosten van een laptop bepaalt (deze kan niet worden geüpgraded). Let ook op de kracht van de videokaartchip.

Stap 8

De meeste laptops hebben een plastic behuizing, al zijn er ook modellen met een metalen behuizing. De laptoptas kan elke gewenste kleur hebben.

Aanbevolen: