Een Presentatie Openen

Inhoudsopgave:

Een Presentatie Openen
Een Presentatie Openen

Video: Een Presentatie Openen

Video: Een Presentatie Openen
Video: Hoe een presentatie beginnen? 2024, Mei
Anonim

Het gebruik van PowerPoint-presentaties is geweldig voor les- of demonstratiemateriaal. U hoeft alleen Microsoft Office op uw computer te installeren, inclusief deze applicatie. Een presentatie die is opgeslagen in de nieuwste versie van Office (2007) kan echter niet worden geopend in eerdere versies ervan (97-2003) vanwege niet-overeenkomende indelingen. In dit geval zijn er twee mogelijke opties voor uw acties.

Power Point-demo
Power Point-demo

instructies:

Stap 1

De eerste is om een kopie van de presentatie op te slaan in een eerdere versie van Power Point (met de pps-extensie in plaats van ppsx).

Stap 2

Open hiervoor de presentatie in Office Power Point 2007 en klik op de knop "Microsoft Office",

Stap 3

selecteer de opdracht "Document opslaan", "Power Point-presentatie 97-02003",

Stap 4

specificeer de bestandsnaam en map om op te slaan, "Opslaan".

Stap 5

De tweede optie is om het Format Compatibility Pack te downloaden en te installeren door naar de officiële Microsoft-website te gaan. Door deze update te installeren, kunt u presentaties converteren naar de gewenste indeling.

Stap 6

Als het kantoor niet op de computer is geïnstalleerd, is het bekijken van Power Point-presentaties nog steeds mogelijk. Als u voorzichtig genoeg bent, moet u bij het opslaan van het document het bestandstype "Power Point Demo" opgeven, waarna het automatisch wordt gestart.

Stap 7

U kunt Power Point Viewer downloaden en installeren, gratis te downloaden vanaf de Microsoft-website. Hiermee kunt u presentaties afdrukken en bekijken (zelfs met wachtwoord beveiligde), maar geen bewerkingsopties.

Aanbevolen: