Welke Processor Is Het Beste Voor Gamen

Inhoudsopgave:

Welke Processor Is Het Beste Voor Gamen
Welke Processor Is Het Beste Voor Gamen

Video: Welke Processor Is Het Beste Voor Gamen

Video: Welke Processor Is Het Beste Voor Gamen
Video: What's The Best GAMING Processor In 2021? 2024, April
Anonim

De processor is een belangrijk onderdeel van elke computer. Dit onderdeel bepaalt de rekenkracht van de machine. Het aantal instructies dat de computer per tijdseenheid kan uitvoeren, is afhankelijk van de kracht van de processor, respectievelijk de prestaties en kwaliteit van het spel.

Welke processor is het beste voor gamen
Welke processor is het beste voor gamen

Een bedrijf kiezen

De beste processors voor personal computers (pc's) komen van AMD en Intel. Fabrikanten werken hun processorlijnen regelmatig bij om te voldoen aan de huidige eisen op het gebied van rekenkracht. Het is vermeldenswaard dat de processors die het meest geschikt zijn voor het uitvoeren van resource-intensieve toepassingen (games en grafische editors) hoge kosten hebben, die vergelijkbaar kunnen zijn met de kosten van hele computers met minder stroom. Voor elke prijs kun je echter processors vinden die het beste passen bij de behoeften van de gamers van vandaag.

De goedkoopste gaming-processors

Onder de processors, waarvan de kosten niet hoger zijn dan 3000 roebel, kunnen we de Athlon II X4 noemen. De kosten bedragen nauwelijks meer dan $ 70, maar de prestaties van de machine op dergelijke apparatuur zullen aanzienlijk hoger zijn dan die van sommige processors van meer dan $ 200. Qua prestaties heeft de steen van AMD de kenmerken van AMD A10-5700 met dien verstande dat dit model de mogelijkheid heeft om te overklokken om de prestaties verder te verhogen. De processor heeft een kloksnelheid van 3,4 GHz en 4 cores. Het apparaat heeft een thermisch pakket van 100 W en is gericht op stopcontacten in het FM2-formaat.

Prijs tot 0

In het prijssegment tot $ 120 wordt het leiderschap gehouden door de stenen van modellen als de Intel Core i3-4130 en AMD FX-6300. Beide bieden fatsoenlijke prestaties in combinatie met een laag prijskaartje. Het is vermeldenswaard dat AMD's Stone $ 10 goedkoper is dan de processor van de concurrent en vereenvoudigde core-overklokken ondersteunt om de prestaties te verbeteren. Tegelijkertijd biedt de processor 6 rekenkernen, wat een voordeel geeft bij het uitvoeren van applicaties in meerdere threads.

De duurste modellen

In de prijsklasse van minder dan $ 180 heeft de Core i5 op basis van Intel Sandy en Ivy Bridge de leiding en levert hoge prestaties tegen een lage prijs. In de prijscategorie tot $ 240 wordt de leiding gehouden door de Core i5-4670K met een ontgrendelde multiplier voor een aanzienlijke prestatieverbetering.

Als je van plan bent om een echt duur en krachtig systeem te organiseren, let dan op de $ 580 Core i7-4930K. Deze processor voldoet aan alle prestatiebehoeften en kan een van de beste opties zijn waarop je hele toekomstige gamesysteem zal worden gebouwd.

De krachtigste processor van Intel tot nu toe is de i7-4960X, die echter slechts iets beter presteert dan de i7-4930K, maar ongeveer $ 400 meer kost.

Aanbevolen: