Welke Antivirus Is Het Beste Voor Android

Welke Antivirus Is Het Beste Voor Android
Welke Antivirus Is Het Beste Voor Android

Video: Welke Antivirus Is Het Beste Voor Android

Video: Welke Antivirus Is Het Beste Voor Android
Video: Best Antivirus for Android 2021 (New) // Top 5 Great Picks! 2024, Mei
Anonim

Google Android is momenteel het meest populaire besturingssysteem voor mobiele apparaten. Het is daarom niet verwonderlijk dat er veel aanvallers zijn die proberen rijk te worden ten koste van de gebruikers. De Google Play-service detecteert regelmatig tientallen applicaties die zijn geïnfecteerd met virusprogramma's. In een dergelijke situatie moet elke gebruiker weten welke antivirus het beste is voor Android.

vir
vir

Tegenwoordig kun je tientallen verschillende antivirussen vinden, zowel van bekende fabrikanten als van relatief jonge ontwikkelaars. De meeste hebben een vrij hoge mate van betrouwbaarheid, om te bepalen welke verschillende tests worden uitgevoerd, waarbij antivirusprogramma's het maximale aantal virussen moeten opvangen.

Gebaseerd op regelmatige tests door AV-Comparatives, een onafhankelijk onderzoekslaboratorium, 2013. Er kunnen meerdere antivirusprogramma's tegelijk worden onderscheiden, die stabiele resultaten laten zien en 99 procent of meer van virussen neutraliseren. Deze omvatten: Kaspersky Mobile Security, ESET Mobile Security, Bitdefender, Avast!. Helaas neemt Dr. Web Light antivirus niet deel aan de tests, hoewel gebruikers er ook alleen het beste over geven.

De vraag welke antivirus beter is voor Android zal niet eenduidig kunnen worden beantwoord. Alle bovenstaande antivirusprogramma's beschermen mobiele apparaten op het hoogst mogelijke niveau.

Alle hierboven genoemde programma's hebben hun voordelen, maar in wezen onderscheiden ze zich alleen van elkaar door de prijs en de aan- of afwezigheid van verschillende functies. De meeste van deze antivirussen hebben een proefversie of een uitgeklede gratis versie. Daarom kunnen een of meerdere ervan in de praktijk worden getest. Zo kunt u begrijpen of de interface handig voor u is, of de geboden functies voldoende zijn, enz. Velen zullen bijvoorbeeld de functie van het filteren van ongewenste oproepen en sms leuk vinden, of de antidiefstalfunctie en dit criterium zal doorslaggevend zijn, terwijl voor anderen de aanwezigheid van een Russische interface het belangrijkste zal zijn.

In de overgrote meerderheid van de gevallen gebruiken eigenaren van mobiele apparaten op basis van Google Android antivirussen van dezelfde fabrikanten voor hun gadgets, waarvan de programma's op hun pc en laptop zijn geïnstalleerd. Natuurlijk, op voorwaarde dat ze hen niet teleurstellen en tevreden zijn met de meeste parameters. Natuurlijk is een dergelijke oplossing niet verstoken van logica, als de antivirus u nooit in de steek heeft gelaten, moet u er geen vervanging voor zoeken.

Aanbevolen: