Hoe U Uw Computer Kunt Verbeteren Voor Gamen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Kunt Verbeteren Voor Gamen
Hoe U Uw Computer Kunt Verbeteren Voor Gamen

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Verbeteren Voor Gamen

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Verbeteren Voor Gamen
Video: Zo bouw je jouw eigen gaming pc 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig kan een computer maximaal een jaar vanaf de aankoopdatum als krachtig en modern worden beschouwd - apparatuur en technologische standaarden veranderen zo snel. Niet iedereen heeft echter de mogelijkheid om het systeem zo vaak te upgraden, daarom komen andere methoden om de pc-prestaties te verbeteren te hulp.

Hoe u uw computer kunt verbeteren voor gamen
Hoe u uw computer kunt verbeteren voor gamen

instructies:

Stap 1

Bij games spelen de videokaart en processor de hoofdrol. Het veranderen van deze componenten naar meer geavanceerde componenten zal het aantal fps in games meerdere keren verhogen: tegelijkertijd blijft een hoogwaardige processor lang van hoge kwaliteit, terwijl een videokaart om de zes maanden moet worden vervangen. Tegelijkertijd is het rationeel om niet het duurste model te kopen - na 4-5 maanden open verkoop daalt de prijs met ongeveer de helft. De keuze van een fabrikant is puur een kwestie van smaak en een gespreksonderwerp over specifieke machineconfiguraties.

Stap 2

Installeer "gaming" -assemblages van besturingssystemen. Feit is dat een modern OS is ontworpen voor veel verschillende toepassingen en daarom veel onnodige en eerlijk gezegd onnodige interne processen bevat. Er zijn veel speciale varianten van Windows, waarin het aantal "onnodige" dingen wordt geminimaliseerd en de algehele prestaties 1,5-2 keer worden verbeterd (de minimale montage van Windows XP kost bijvoorbeeld slechts 60 MB).

Stap 3

Optimaliseer uw systeem met extra programma's. Er zijn veel "versnellers" en "optimizers", waarvan er vele speciaal zijn ontworpen voor het werken met games. Hiermee kunt u RAM opschonen, ruimte op uw harde schijf vrijmaken en, in het algemeen, uw pc veel productiever maken. Vergeet ook niet om uw harde schijf regelmatig te defragmenteren.

Stap 4

De computer kan worden overklokt. Door de stroomtoevoer naar de centrale processor te vergroten en enkele andere indicatoren te wijzigen, maakt u gebruik van de strategische gangreserve die is vastgelegd door de hardwareontwikkelaars. Tegelijkertijd zal de pc een orde van grootte warmer worden (je zult natuurlijk een ander koelsysteem moeten installeren) en het risico lopen om helemaal te falen - maar met een succesvolle overklok zullen de systeemprestaties met enkele punten zonder enige kosten van uw kant. Het is echter de moeite waard om deze methode alleen te gebruiken onder begeleiding van een deskundig persoon.

Aanbevolen: