Een Draadloos Toetsenbord Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Draadloos Toetsenbord Aansluiten
Een Draadloos Toetsenbord Aansluiten

Video: Een Draadloos Toetsenbord Aansluiten

Video: Een Draadloos Toetsenbord Aansluiten
Video: Logitech MK520 Draadloos toetsenbord en muis productvideo (NL/BE) 2024, April
Anonim

Elk jaar krijgen steeds meer mensen de mogelijkheid om het gemak van het besturen van een computer met draadloze apparaten te waarderen. Inderdaad, naast de afwezigheid van draden die zich uitstrekken vanaf de systeemeenheid, bieden draadloze apparaten ook comfort. Wanneer je bijvoorbeeld een draadloos toetsenbord aansluit, bedien je je computer vanaf je favoriete bank op een paar meter afstand.

Een draadloos toetsenbord aansluiten
Een draadloos toetsenbord aansluiten

instructies:

Stap 1

Bij een draadloos toetsenbord vind je drie dingen:

• Direct het toetsenbord;

• Draadloze adapter voor aansluiting op een USB-poort;

• Schijf met stuurprogramma's.

Daarnaast kunnen er batterijen in de kit zitten. Als uw kit deze niet bevat, koop ze dan van tevoren. Het is vrij gebruikelijk om een set draadloos toetsenbord te zien, die bovendien een muis bevat. De pakketbundel is echter afhankelijk van de fabrikant en de prijs van de apparaten. Maar om een draadloos toetsenbord en draadloze muis aan te sluiten, moet je in ieder geval dezelfde stappen volgen.

Stap 2

Plaats de driverschijf in het station van uw computer. Als autorun niet start, opent u de schijf met Windows Verkenner en start u de installatie van het stuurprogramma handmatig. Zoek hiervoor de uitvoerbare bestanden met de naam "Setup.exe" of "Install.exe" op de schijf. Voer ze uit.

Stap 3

Steek de draadloze adapter in een USB-poort. Vaak zijn adapters uitgerust met een kleine diode die oplicht wanneer ze op een computer worden aangesloten, wat een succesvolle verbinding aangeeft.

Stap 4

Plaats batterijen in het draadloze toetsenbord. Soms voorziet het ontwerp van het apparaat in een extra schakelaar, meestal aan de achterkant. Zet het in de "AAN" positie.

Stap 5

De computer geeft een bericht weer waarin staat dat er een nieuw apparaat is gevonden. Het toetsenbordstuurprogramma wordt automatisch gezocht en geïnstalleerd. Het draadloze toetsenbord kan dan worden gebruikt. Minder vaak moet u uw computer mogelijk opnieuw opstarten.

Stap 6

Sommige BIOS-versies van het moederbord zijn in staat om signalen van een draadloos USB-toetsenbord direct na het inschakelen van de computer te herkennen. Nadat u de juiste BIOS-instelling heeft gemaakt, kunt u het toetsenbord gebruiken zonder te wachten tot het besturingssysteem is geladen, en ook in die gevallen waarin u te maken krijgt met het herstellen van de computerprestaties onder DOS.

Aanbevolen: