Een Bluetooth-toetsenbord Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Bluetooth-toetsenbord Aansluiten
Een Bluetooth-toetsenbord Aansluiten

Video: Een Bluetooth-toetsenbord Aansluiten

Video: Een Bluetooth-toetsenbord Aansluiten
Video: How to Connect Bluetooth Keyboard to Laptop 2024, Mei
Anonim

Het draadloze toetsenbord, gebaseerd op Bluetooth-technologie, is handig vanwege de draagbaarheid. Het apparaat is uitgerust met een miniatuurzender die sleutelsignalen kan ontvangen en naar een computer kan verzenden. Voor een correcte werking volstaat het om het besturingssysteem te configureren en de nodige stuurprogramma's te installeren.

Een Bluetooth-toetsenbord aansluiten
Een Bluetooth-toetsenbord aansluiten

Noodzakelijk

een schijf met stuurprogramma's voor het apparaat

instructies:

Stap 1

Sluit de toetsenbordontvanger aan op de USB-poort van de computer, zet het toetsenbord aan met de aan/uit-toets op de behuizing.

Stap 2

Om een nieuw Bluetooth-apparaat in Windows toe te voegen, gaat u naar Menu Start - Configuratiescherm. Klik op het gedeelte "Hardware en geluiden" - "Een apparaat toevoegen".

Stap 3

Wacht tot het einde van het zoeken naar apparaten die op de computer zijn aangesloten. Zodra het toetsenbord is gevonden, klikt u met de linkermuisknop op de naam. Klik volgende . Zodra de verbinding tot stand is gebracht, ontvangt u een bijbehorende melding.

Stap 4

Voor een correcte werking van alle multimediatoetsen op het toetsenbord dient u software van de fabrikant te installeren. Plaats hiervoor de schijf die bij het apparaat is geleverd in het diskettestation van de computer en wacht tot het opstartmenu op het scherm verschijnt.

Stap 5

Selecteer het menu-item "Installeren" of "Run driver installatie", wacht tot het einde van de procedure. Na een succesvolle installatie start u uw computer opnieuw op en test u de werking van de multimediatoetsen.

Stap 6

Als er geen stuurprogrammaschijf is, moet u de software van internet downloaden. Ga naar de website van de toetsenbordfabrikant, ga naar de downloads sectie. Selecteer uw apparaatmodel. Download het uitvoerbare installatiebestand, voer het uit. Volg daarna de instructies van de installateur. Zorg ervoor dat u uw computer opnieuw opstart nadat u de procedure hebt voltooid.

Stap 7

Na het installeren van het stuurprogramma wordt automatisch een hulpprogramma geïnstalleerd om de toetsenbordinstellingen aan te passen. In het bedieningspaneel kunt u de laadstatus van de batterij bekijken, opnieuw aansluiten als deze om de een of andere reden werd onderbroken.

Aanbevolen: