Hoe De Hoofdcode Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Hoofdcode Te Achterhalen?
Hoe De Hoofdcode Te Achterhalen?

Video: Hoe De Hoofdcode Te Achterhalen?

Video: Hoe De Hoofdcode Te Achterhalen?
Video: wifi wachtwoord achterhalen 2024, Mei
Anonim

Hoofdcodes van de telefoon zijn nodig om ze te ontgrendelen in situaties, bijvoorbeeld wanneer de gebruiker het ingevoerde wachtwoord vergeet. Andere redenen komen minder vaak voor.

Hoe de hoofdcode te achterhalen?
Hoe de hoofdcode te achterhalen?

Het is nodig

  • - programma voor ontgrendelen;
  • - ontgrendelcode.

instructies:

Stap 1

Gebruik speciale systemen voor het berekenen van mastercodes voor telefoons. Dit gebeurt zowel online als met behulp van speciaal ontworpen hulpprogramma's. Meestal zijn ze gebaseerd op het invoeren van de IMEI-code van het mobiele apparaat, dus deze methode is alleen geschikt voor originele telefoons, waarop de identifier nog nooit eerder is onderbroken. Ook zijn er voor elk telefoonmodel, hun firmware en besturingssystemen speciale systeemhulpprogramma's die op een mobiel apparaat zijn geïnstalleerd om te ontgrendelen.

Stap 2

Kopieer de installatiebestanden van de hulpprogramma's naar de telefoon en installeer ze vervolgens, bij voorkeur in het geheugen van de verwisselbare opslag. Voordat u bestanden naar uw telefoon verzendt, moet u ze controleren op virussen. Bereken de hoofdcode voor uw telefoon en volg de instructies van de applicatie die u hebt gestart.

Stap 3

Zoek voordat u uw mobiele telefoon ontgrendelt op internet naar een servicehandleiding die speciaal is ontworpen voor uw apparaatmodel, aangezien deze een reeks alternatieve ontgrendelingsopties kan bevatten. De servicehandleiding is vrij moeilijk te vinden op internet, vooral in het Russisch, dus het is het beste om over dit onderwerp speciale forums te lezen die zijn gewijd aan mobiele apparaten van de overeenkomstige fabrikant.

Stap 4

Als u servicecodes voor uw mobiele telefoon nodig hebt, kunt u deze op internet vinden op speciale sites die aan dit onderwerp zijn gewijd. Gebruik onder hen alleen die waarvan de gevolgen geen invloed hebben op de algemene instellingen van de telefoonparameters. Zorg er ook voor dat u overeenkomt met de systeemmodelcode van uw mobiele apparaat, omdat ongepaste combinaties deze kunnen breken.

Aanbevolen: