Een Webcammicrofoon Instellen

Inhoudsopgave:

Een Webcammicrofoon Instellen
Een Webcammicrofoon Instellen

Video: Een Webcammicrofoon Instellen

Video: Een Webcammicrofoon Instellen
Video: hoe schakel je de webcam en de microfoon in 2024, Mei
Anonim

De webcam is een van de essentiële kenmerken van de meeste computers. Tegenwoordig zul je niemand meer verrassen met een webcam met ingebouwde microfoon. U hoeft het apparaat alleen maar op een computer aan te sluiten, het programma te configureren en u kunt met mensen communiceren, ongeacht de afstand. Het enige wat u hoeft te doen is uw microfoon correct in te stellen.

Een webcammicrofoon instellen
Een webcammicrofoon instellen

Het is nodig

  • - een computer;
  • - CD met software voor de webcam;
  • - Skype-programma;
  • - Software voor de geluidskaart.

instructies:

Stap 1

Eerst moet je je webcam op je computer aansluiten. Het apparaat moet worden geleverd met een softwareschijf. Installeer deze software op de harde schijf van uw computer. Met zijn hulp kunt u de parameters van de webcam configureren.

Stap 2

Voer de geïnstalleerde software uit. Elke software voor een webcam zou een sectie met de naam "Instellingen" moeten hebben. In dit gedeelte moet u de optie "Microfooninstellingen" vinden. Dienovereenkomstig kunt u in de microfooninstellingen het geluid aanpassen. U kunt ook het gedeelte Geluidsvolume openen in het softwaremenu en het microfoonvolume aanpassen.

Stap 3

Bovendien kunt u het microfoongeluid aanpassen met behulp van standaardtools van het besturingssysteem. Open hiervoor het "Configuratiescherm" en daarin - het gedeelte dat verantwoordelijk is voor geluidsinstellingen. In verschillende versies van besturingssystemen kan de naam van de sectie verschillen. In Windows 7 wordt het bijvoorbeeld Hardware en geluiden genoemd.

Stap 4

Vervolgens moet u "Volume-instelling" selecteren. Er zou een microfoon in de apparatenlijst moeten staan. Kies het. Vervolgens kunt u het gewenste geluidsniveau instellen.

Stap 5

Als je van plan bent om je webcam te gebruiken om in Skype te communiceren, dan kun je het microfoonvolume rechtstreeks in dit programma aanpassen. Installeer de app. Nadat u het voor de eerste keer hebt gestart, verschijnt er een venster waarin u enkele parameters kunt configureren. Klik met de linkermuisknop op "Geluidstest". Selecteer vervolgens in het volgende venster de microfoon en pas het audioniveau aan.

Stap 6

Als je naast het stuurprogramma ook software op de geluidskaart hebt geïnstalleerd, dan kun je hiermee het geluid van de webcammicrofoon aanpassen. Het enige dat u hoeft te doen, is de software te starten, een apparaat (in uw geval een microfoon) in het menu te selecteren en het geluid aan te passen.

Aanbevolen: