Een Map Op Een USB-flashstation Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Map Op Een USB-flashstation Herstellen
Een Map Op Een USB-flashstation Herstellen

Video: Een Map Op Een USB-flashstation Herstellen

Video: Een Map Op Een USB-flashstation Herstellen
Video: HOE USB STICK HERSTELLEN TOT VOLLEDIGE CAPACITEIT ?? 2024, April
Anonim

Waarschijnlijk heeft ieder van ons ooit per ongeluk de benodigde gegevens van een flashstation verwijderd. In de meeste gevallen zijn dergelijke verwijderingen echter volledig omkeerbaar en kunt u verloren bestanden zonder veel moeite herstellen.

Een map op een USB-flashstation herstellen
Een map op een USB-flashstation herstellen

instructies:

Stap 1

Allereerst, als u merkt dat de benodigde bestanden op de USB-stick ontbreken, of als u ze per ongeluk verwijdert, schrijf er dan niets anders op. Het feit is dat de bestanden niet fysiek worden verwijderd, maar dat hun headers worden gewist en dat er een ander bestand in de plaats kan worden geschreven. Zorg ervoor dat er na het verwijderen van bestanden niets anders naar de USB-stick wordt geschreven. Dit vergroot de kans op het herstellen van verloren informatie. Sluit de flashkaart aan op je computer zodat deze wordt herkend als harde schijf en doe er niets mee.

Stap 2

Download elk hulpprogramma voor het herstellen van verwijderde bestanden (bijvoorbeeld Recuva, dat kan worden gedownload via de link: https://biblprog.org.ua/ru/Recuva/) en installeer het op uw computer. Houd er rekening mee dat veel hulpprogramma's in staat zijn om bestanden te herstellen die niet alleen van een USB-flashstation zijn verwijderd, maar ook van een harde schijf van een computer

Stap 3

Start de herstelprocedure. Om dit te doen, selecteert u het te analyseren gebied in het programmavenster (in ons geval is dit een verwisselbare schijf). Wacht terwijl het programma de geselecteerde media scant en een lijst weergeeft met alle bestanden die beschikbaar zijn voor herstel. Het pad ernaartoe, de grootte, de datum van de laatste wijziging en de geschatte status van de kans op herstel worden weergegeven naast de naam van het bestand (of de map). Afhankelijk van de instellingen kan het hulpprogramma verwijderde verborgen en systeembestanden weergeven, evenals een lijst met bestanden met een grootte van nul. Om te herstellen, markeert u de benodigde bestanden en klikt u op de knop "Herstellen", waarna u de locatie moet specificeren waar u de herstelde map wilt opslaan.

Aanbevolen: