Een Map Met Bestanden Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Map Met Bestanden Herstellen
Een Map Met Bestanden Herstellen

Video: Een Map Met Bestanden Herstellen

Video: Een Map Met Bestanden Herstellen
Video: Een map maken en bestanden verplaatsen naar die map 2024, Mei
Anonim

Informatie die van harde schijven is verwijderd, is niet langer beschikbaar voor gebruikers, maar blijft nog enige tijd op de opgegeven media staan. Met deze functie kunnen in de meeste situaties per ongeluk verwijderde bestanden worden hersteld.

Een map met bestanden herstellen
Een map met bestanden herstellen

Noodzakelijk

  • - Magische Uneraser;
  • - Eenvoudig herstel.

instructies:

Stap 1

Zodra u het verdwijnen van belangrijke bestanden ontdekt, stop dan onmiddellijk alle activiteiten op de computer. Download en installeer de Magic Uneraser-software.

Stap 2

Voer dit hulpprogramma uit en wacht tot het hoofdmenu wordt geopend. Selecteer in het linkermenu het lokale station waarop de externe map zich bevond. Klik op de knop Analyseren op de werkbalk.

Stap 3

Het scanproces van de geselecteerde partitie is rechtstreeks afhankelijk van de grootte en de computerprestaties. Na het voltooien van deze procedure krijgt u een volledige lijst met beschikbare gegevens te zien. Verwijderde bestanden worden gemarkeerd met een rood kruis.

Stap 4

Selecteer de gewenste map met de linkermuisknop via het rechtermenu van het programma Magic Uneraser. Klik op de knop Herstellen om naar het nieuwe dialoogvenster te gaan.

Stap 5

Selecteer de partitie van de harde schijf en de map waarin u de herstelde map wilt opslaan. Klik op de knop "Doorgaan". Wacht tot het lopende proces is voltooid.

Stap 6

Bij het werken met een programma bestaat het risico van bestandsbeschadiging tijdens het herstel. Vooral gedeeltelijke restauratie van archieven en documenten komt vaak voor. Installeer Easy Recovery en voer het uit.

Stap 7

Open het menu Bestandsherstel en selecteer het type gegevens waarvan u de integriteit wilt herstellen. Geef de map op die de gewenste bestanden bevat. Opgemerkt moet worden dat de beschreven hulpprogramma-optie niet bedoeld is voor het werken met afbeeldingen en video-opnames. Klik op de knop Volgende. Wacht tot het programma klaar is met draaien.

Stap 8

Het hulpprogramma Easy Recovery heeft ook de functie om verwijderde bestanden te herstellen. Het wordt aanbevolen dat u de nieuwste softwareversies gebruikt om deze procedure met succes te voltooien. De praktijk leert dat nieuwe versies begiftigd zijn met betere algoritmen voor het ophalen van gegevens op inactieve sectoren van de harde schijf.

Aanbevolen: