Een Navitel-atlas Maken At

Inhoudsopgave:

Een Navitel-atlas Maken At
Een Navitel-atlas Maken At

Video: Een Navitel-atlas Maken At

Video: Een Navitel-atlas Maken At
Video: Исправление ошибки Navitel "Карты не найдены" и Выход из Windows CE 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is de navigator een onmisbare metgezel van de reiziger geworden, het zal helpen om je te oriënteren in elke stad waarvoor je een kaart hebt. Deze apparaten zijn geschikt voor zowel auto- als voetgangersreizen.

Een navitel-atlas maken at
Een navitel-atlas maken at

Het is nodig

  • - Een computer;
  • - Navitel-navigator.

instructies:

Stap 1

Download de atlassen voor de navigator via de volgende links: https://www.gpsvsem.ru/map.php?id=553/, https://www.gpsvsem.ru/map.php?id=743/. Sluit de navigator aan op uw computer, open deze in het programma "Explorer"

Stap 2

Installeer kaarten voordat u een nieuwe atlas maakt in de navigator. Maak een speciale map voor gebruikerskaarten van derden in de hoofdmap van uw geheugenkaart. Maak er een andere map in, die de gedownloade kaart zal bevatten, noem deze bijvoorbeeld Karelia.

Stap 3

Om meerdere kaarten van derden te installeren, maakt u voor elk ervan een aparte map in de map UserMap, maar als de beschrijving van de kaarten aangeeft dat ze consistent zijn en in één atlas kunnen worden gebruikt, kopieer ze dan naar één map.

Stap 4

Open het gedownloade archief met kaarten in het WinRAR-programma, pak het uit in de reeds aangemaakte map om een atlas te maken in de navigator.

Stap 5

Start vervolgens het Navitel-apparaat, zorg ervoor dat u er een geheugenkaart in steekt. Klik op de knop om naar het programmamenu te gaan, selecteer het item "Atlas openen" (volgorde van opdrachten voor navigators versie 3.5 en hoger: "Instellingen" - "Kaart" - "Atlas openen").

Stap 6

Klik op het mappictogram om een nieuwe atlas te maken, selecteer de opdracht Opslagkaart en zoek de aangemaakte map voor UserMaps.

Stap 7

Klik op het mappictogram UserMaps, open het en klik vervolgens op de map Karelia. Merk op dat het mappictogram aangeeft dat er kaarten in te vinden zijn. Selecteer de opdracht "Atlas maken", wacht tot de indexering is voltooid en klik op de checkbox-knop. U kunt ook op de map klikken en de opdracht Index Atlas selecteren. Als de atlas niet in de lijst staat, klikt u op het pictogram met een map en een groene pijl, en het scherm toont een lijst met apparaatmappen.

Stap 8

Selecteer "Enter" in het contextmenu, dan "Eén niveau omhoog", selecteer een map. Als een nieuwe atlas met succes is gemaakt, opent het programma uw geladen kaart en kunt u deze openen vanuit de lijst met atlassen.

Aanbevolen: