Afdrukken Op Fotopapier

Inhoudsopgave:

Afdrukken Op Fotopapier
Afdrukken Op Fotopapier

Video: Afdrukken Op Fotopapier

Video: Afdrukken Op Fotopapier
Video: Which Paper is Best for Photo Prints? 2024, Mei
Anonim

Thuis foto's afdrukken is nu mogelijk voor iedereen met een printer die op fotopapier kan afdrukken. De huidige printers leveren een superieure kleurreproductie en afdrukkwaliteit die wedijveren met donkere kamerprinters. Maar het eindresultaat hangt grotendeels af van de verbruiksartikelen.

Afdrukken op fotopapier
Afdrukken op fotopapier

Het is nodig

  • Inkjetprinter die op fotopapier kan afdrukken
  • fotopapier
  • Foto om af te drukken

instructies:

Stap 1

Zet de printer aan en zorg ervoor dat deze is aangesloten op de computer. Start uw fotoafdruksoftware. Open de afbeelding erin, stel indien nodig de velden en andere attributen van de afbeelding in. Als het programma de mogelijkheid ondersteunt om het type fotopapier in te stellen, moet u dit zeker doen.

Stap 2

Als de afbeelding klaar is om af te drukken, haalt u het fotopapier eruit. Plaats deze in de opvangbak door eerst de geleider naar links van de rand te schuiven. Haal vervolgens de vellen uit de verpakking. Plaats het papier met de te bedrukken zijde naar beneden in de lade. Schuif het fotopapier in de sleuf totdat het stopt en schuif vervolgens de papiergeleider tegen de rand van het papier. Als er nog voorraad fotopapier in de lade ligt van de vorige keer, controleer dan of de hoeken gekruld zijn.

Stap 3

Zorg ervoor dat het fotopapier niet gekruld is, correct is geïnstalleerd en dat de afbeelding klaar is om af te drukken. Klik op de OK-knop. Als je meer fotopapier hebt meegenomen dan je nodig hebt, en na het afdrukken van de foto's er nog steeds is, bewaar het dan niet in de lade, maar stop het terug in de verpakking, anders kunnen de randen omkrullen.

Aanbevolen: