Hoe De Navigator Terug Te Sturen

Inhoudsopgave:

Hoe De Navigator Terug Te Sturen
Hoe De Navigator Terug Te Sturen

Video: Hoe De Navigator Terug Te Sturen

Video: Hoe De Navigator Terug Te Sturen
Video: 🏆ADVANCED - Meetup New Features Sales Navigator u0026 Account Based Salesstrategie 2024, Mei
Anonim

Navigators worden op dezelfde manier aan de verkoper geretourneerd als elk ander technisch complex product met een daarvoor vastgestelde garantieperiode. Deze actie wordt aanbevolen door de wetgeving inzake consumentenbescherming, namelijk de artikelen 18 tot 23.

Hoe de navigator terug te sturen
Hoe de navigator terug te sturen

Het is nodig

navigator in de originele configuratie met documenten die de aankoop bevestigen (cheque of garantiekaart)

instructies:

Stap 1

Lees aandachtig de voorwaarden van de garantieservice voor het product dat u hebt gekocht. Als u uw navigator wilt retourneren met een defect dat u na aankoop hebt ontdekt, breng hem dan terug naar de winkel met alle documenten die u heeft en in dezelfde configuratie voordat de garantie afloopt voor een kwaliteitscontrole of onderzoek. Hoe eerder u een defect in het product vindt, hoe sneller en gemakkelijker de terugbetaling zal zijn, maar alles kan afhankelijk zijn van de verkoper. De periode mag niet langer zijn dan 10 dagen vanaf de datum van aankoop.

Stap 2

Als u een defect van de navigator aantreft dat buiten uw schuld is ontstaan tijdens de garantieperiode, moet u de goederen ook terugsturen naar de verkoper voor onderzoek en daaropvolgende terugbetaling (kan afhankelijk zijn van de resultaten van de controle). De terugbetalingstermijn is ook 10 dagen, ook als het onderzoek langer duurt. Elke dag vertraging op de vervaldatum voor het onderzoek, verplicht de verkoper u een boete te betalen ter hoogte van een bepaald percentage van de betaalde waarde van de goederen.

Stap 3

Om een navigator van de juiste kwaliteit terug te sturen, die om welke reden dan ook niet bij u past na aankoop en niet gerelateerd is aan een storing, neemt u contact op met de verkoper of directeur van de winkel waar u het product heeft gekocht.

Stap 4

Houd er tegelijkertijd rekening mee dat de navigator een technisch complex product is waarvoor een garantieperiode is ingesteld, dus in dit geval is niemand verplicht om er geld voor terug te geven, maar veel verkopers zijn bereid kopers hierover te ontmoeten, zeker als het product dezelfde of de volgende dag is geretourneerd, mits de fabriekslabels behouden blijven en het uiterlijk correct is. Dit geldt ook voor verpakkingen en verpakkingen.

Aanbevolen: