Hoe Yandex-paneel Terug Te Sturen

Inhoudsopgave:

Hoe Yandex-paneel Terug Te Sturen
Hoe Yandex-paneel Terug Te Sturen

Video: Hoe Yandex-paneel Terug Te Sturen

Video: Hoe Yandex-paneel Terug Te Sturen
Video: Яндекс Браузер в 2021 году / Обзор / Почему так плохо? 2024, Mei
Anonim

Yandex Panel, vaak aangeduid als Yandex. Bar, is een extensie voor een internetbrowser zoals Internet Explorer. Yandex Panel is een extra werkbalk die is ontworpen om het werken met Yandex-services comfortabeler en gemakkelijker te maken. Het belangrijkste is om Yandex. Bar correct in te stellen.

Hoe Yandex-paneel terug te sturen
Hoe Yandex-paneel terug te sturen

Het is nodig

personal computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Om het Yandex-paneel op de Firefox-broiser terug te brengen, start u deze webbrowser en typt u de link in de adresbalk: https://bar.yandex.ru/firefox/. Klik daarna op de knop "Install Yandex. Bar". Vervolgens verschijnt een bericht in de browser: sta de installatie van deze applicatie toe door op de knop "Toestaan" te klikken.

Stap 2

Zodra het dialoogvenster verschijnt, klikt u op de optie "Nu installeren". Wacht daarna tot de installatie is voltooid en start vervolgens uw pc opnieuw op.

Stap 3

Nadat de pc opnieuw is opgestart en de webbrowser opnieuw is opgestart, verschijnt Yandex. Bar automatisch in de vorm van een werkbalk. Het Yandex-paneel wordt bovenaan de Firefox-browser geplaatst.

Stap 4

Als Yandex. Bar na de uitgevoerde bewerkingen nog steeds niet verschijnt in de Firefox-webbrowser, moet deze mogelijk worden geactiveerd. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de computermuis op de werkbalk en selecteer de gewenste kolom.

Stap 5

U kunt Yandex Panel echter niet alleen in de Firefox-browser installeren, maar ook in andere webbrowsers, bijvoorbeeld Opera, Internet Explorer of andere. Het is voldoende om bar.yandex.ru in de adresbalk van de browser in te voeren, en het systeem bepaalt zelf welke webbrowser u heeft en zal automatisch doorverwijzen naar de gewenste pagina.

Stap 6

Klik daarna op de pagina die wordt geopend op de knop "Install Yandex. Bar" en alles wordt automatisch gedaan. Nadat u Yandex Panel hebt geïnstalleerd, start u uw browser opnieuw en configureert u aanvullende instellingen.

Aanbevolen: