Het Navigatorprogramma Bijwerken

Inhoudsopgave:

Het Navigatorprogramma Bijwerken
Het Navigatorprogramma Bijwerken

Video: Het Navigatorprogramma Bijwerken

Video: Het Navigatorprogramma Bijwerken
Video: Navitel Navigator Update Center – how to update your navigator 2024, Mei
Anonim

In de moderne wereld is het vaak nodig om erachter te komen hoe je op een bepaalde plaats kunt komen, bijvoorbeeld om een pakket te bezorgen of een nieuwe winkel te bezoeken. In dit geval worden navigators gewoon onvervangbaar. Hiermee kunt u gemakkelijk navigeren in onbekend terrein. Maar hoe update je ze correct?

Het navigatorprogramma bijwerken
Het navigatorprogramma bijwerken

Het is nodig

een computer

instructies:

Stap 1

Sluit uw navigator aan op uw computer, kopieer het NaviTel-activeringssleutel.txt-bestand naar een map op uw computer of naar de hoofdmap van de geheugenkaart van uw navigator om het te gebruiken om het Navitel-navigatorprogramma bij te werken.

Stap 2

Verwijder vervolgens het Navitel Navigator-programma uit de navigator, open hiervoor het hoofdmenu - klik op de knop "Start", selecteer de opdracht "Instellingen" - "Programma's verwijderen", als op de navigator Windows Mobile OS is geïnstalleerd. Als u Android OS gebruikt, voert u de volgende reeks opdrachten uit om de update van het navigatieprogramma voor te bereiden: "Instellingen" - "Toepassingen" - "Toepassingsbeheer".

Stap 3

Schakel de plug-in voor het Vandaag-scherm uit als het systeem een foutmelding weergeeft. Probeer de eerste stap te herhalen. Start vervolgens "Explorer", zorg ervoor dat u het programma hebt kunnen verwijderen. Ga dan naar de pagina "Autorisatie", daar ga je naar je persoonlijke account, selecteer de sectie "Updates". Download daar de nieuwe versie van het programma. Selecteer een *.cab-bestand als u een Windows Mobile-besturingssysteem hebt, of een * apk-bestand voor Android OS.

Stap 4

Kopieer het gedownloade bestand naar de geheugenkaart van uw navigator. Open "Explorer" en voer het gekopieerde bestand uit, beantwoord alle vragen van het installatieprogramma en wacht tot de installatie van de update van het navigatorprogramma is voltooid. Kopieer vervolgens het NaviTel-activeringssleutel.txt-bestand naar de geheugenkaartmap van uw navigator.

Stap 5

Update de navigatorsoftware voor Symbian-smartphones. Kopieer hiervoor het NaviTel-activeringssleutel.txt-bestand naar uw computermap of naar de hoofdmap van de geheugenkaart van de navigator. Ga naar de autorisatiepagina (https://www.navitel.su/authorization/), ga naar uw persoonlijke account, download in de sectie "Updates" de nieuwe versie van het programma voor de navigator, een bestand in *.sis-indeling

Stap 6

Kopieer vervolgens het gedownloade bestand naar de geheugenkaart van de navigator, voer het uit met behulp van de "Explorer", installeer de updates. Kopieer daarna het bestand NaviTel Activation Key.txt naar de map NaviltelContentLicense, die zich op de geheugenkaart van uw navigator bevindt.

Aanbevolen: