Het Windows-register Bijwerken

Inhoudsopgave:

Het Windows-register Bijwerken
Het Windows-register Bijwerken

Video: Het Windows-register Bijwerken

Video: Het Windows-register Bijwerken
Video: Restore Registry Hives on Windows 7 in Command Prompt by Britec 2024, Mei
Anonim

Het Windows-register moet van tijd tot tijd worden bijgewerkt. Het feit is dat na de installatie van bijna elk programma de gegevens die nodig zijn voor de werking ervan worden vastgelegd in het systeemregister. Maar na het verwijderen van applicaties blijven de meeste van deze gegevens in het register, waardoor het besturingssysteem verstopt raakt en het onstabiel wordt.

Het Windows-register bijwerken
Het Windows-register bijwerken

Noodzakelijk

  • - een computer met Windows-besturingssysteem;
  • - TuneUp Utilities 2011-programma.

instructies:

Stap 1

Om het systeemregister op te schonen, worden speciale computeroptimalisatieprogramma's gebruikt, waarvan er één TuneUp Utilities 2011 wordt genoemd. Het programma wordt betaald, maar er is een triviale gebruiksperiode. Download de applicatie van internet en installeer deze op de harde schijf van uw computer.

Stap 2

Start TuneUp Utilities. Wanneer het programma voor de eerste keer wordt gestart, wordt uw computer gescand. Wacht tot deze bewerking is voltooid, waarna u wordt gevraagd om het systeem te optimaliseren. Hier, wat je maar wilt, maar deze procedure zal de computer zeker niet hinderen. Na optimalisatie of het verlaten ervan, komt u in het hoofdmenu van het programma.

Stap 3

Selecteer in dit menu het tabblad Systeemoptimalisatie. Zoek in het venster dat verschijnt het gedeelte 'Onderhoudstaken handmatig starten'. Zoek in dit gedeelte de optie "Registeropruiming". Vink in het venster dat verschijnt het item "Volledige weergave" aan en klik op "Volgende". Wacht vervolgens tot het registerscanproces is voltooid. Klik in het volgende venster op "Volgende".

Stap 4

Er verschijnt een logvenster met informatie over onnodige registergegevens. Er is een Start Cleanup-knop bovenaan het logboek. Klik op deze knop. Het volgende venster verschijnt, waarin u op "Volgende" klikt. Daarna begint de procedure voor het bijwerken van het register. Na voltooiing worden alle onnodige gegevens verwijderd. Sluit alle programmavensters en start uw computer opnieuw op.

Stap 5

Een ander voordeel van TuneUp Utilities 2011 is dat het programma het systeemregister van tijd tot tijd automatisch bijwerkt. Bovendien wordt deze procedure op de achtergrond uitgevoerd, zodat u niet eens afgeleid hoeft te worden. Maar aangezien de proefperiode slechts twee weken is, moet u deze kopen om de applicatie volledig te gebruiken. Maar daarna hoeft u het register niet handmatig op te schonen.

Aanbevolen: