Hoe Computer En Sony Playstation 3 . Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Computer En Sony Playstation 3 . Aan Te Sluiten
Hoe Computer En Sony Playstation 3 . Aan Te Sluiten

Video: Hoe Computer En Sony Playstation 3 . Aan Te Sluiten

Video: Hoe Computer En Sony Playstation 3 . Aan Te Sluiten
Video: Купил PlayStation 3 - Обзор в 2020 году | Стоит ли покупать PS 3 VS Xbox 360 2024, April
Anonim

Gebruikers die de kwaliteit van films in het nieuwe formaat prefereren, gebruiken vaak de Sony Playstation 3 gameconsole om high-definition video op hun computer te bekijken. Het ondersteunt de meeste bekende videoformaten zoals dvd, Blu-Ray, AVCHD, SACD, Audio-cd en vele anderen. …

Hoe computer en Sony Playstation 3. aan te sluiten
Hoe computer en Sony Playstation 3. aan te sluiten

Het is nodig

  • - PS3 met firmwareversie 3.40 of hoger;
  • - personal computer thuis;
  • - een werkend bekabeld of draadloos netwerk waarop beide apparaten zijn aangesloten;
  • - PS3-mediaserversoftware.

instructies:

Stap 1

Controleer of het netwerk werkt. Sluit de settopbox en de computer erop aan. PS3 ondersteunt zowel bekabelde als draadloze wifi-verbindingen. Als je geen high definition video gaat kijken, dan is dat laatste genoeg voor jou.

Stap 2

Installeer Java als je dat nog niet hebt gedaan. Het wordt ten zeerste aanbevolen om de JRE-plug-in van Sun te downloaden, omdat dit soort software van Microsoft vrij moeilijk te gebruiken is.

Stap 3

Installeer de PS3 Media Server-software die is gedownload van de officiële website van de fabrikant. Installeer het voor het gemak niet in Programm Files, maar maak een aparte map op je harde schijf aan, bijvoorbeeld PS3.

Stap 4

Open de Kladblok-teksteditor. Kopieer de code van dit document erin https://ifolder.ru/26034820. Sla het tekstbestand op in de map C: /Users/Your_Login/AppData/Roaming/PMS/PMS.conf, vervang indien nodig het bestaande

Stap 5

Geef bestaande firewalls en antivirusprogramma's volledige toegang tot de PS3 Media Server op het netwerk.

Stap 6

Configureer handmatig de instellingen die u wilt afstemmen op de configuratie-instellingen en taalvoorkeuren van uw computer. Schakel het selectievakje DTS-audio in stream behouden uit als uw systeem geen geluid via de ontvanger uitvoert. Schakel in de instelling Verbeterde multicore-ondersteuning ook het selectievakje uit als de computer slechts één kern heeft. Forceer netwerken op interface - selecteer deze optie alleen als u meerdere actieve netwerkkaarten heeft. Aantal cores gebruikt voor transcodering - vul hier het aantal cores van de processor van uw computer in.

Stap 7

Werk bij de eerste keer opstarten de configuratie van de mediaserver bij via het netwerk. Selecteer in het menu Gedeelde mappen de mappen die de Playstation 3 zal identificeren om te bekijken. Het systeem is klaar voor gebruik.

Aanbevolen: