Hoe Speel Je Sony Playstation-games Op De Computer?

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Sony Playstation-games Op De Computer?
Hoe Speel Je Sony Playstation-games Op De Computer?

Video: Hoe Speel Je Sony Playstation-games Op De Computer?

Video: Hoe Speel Je Sony Playstation-games Op De Computer?
Video: How to Play Any PS4 Games On Your PC (Official) 2024, Mei
Anonim

Een bepaalde categorie games die zijn ontworpen voor de Sony Playstation-console, kunnen worden gestart met een desktop of mobiele computer. Om dit proces uit te voeren, moet u een emulatorprogramma gebruiken.

Hoe speel je Sony Playstation-games op de computer?
Hoe speel je Sony Playstation-games op de computer?

Noodzakelijk

  • - ePSXe;
  • - Daemon Tools;
  • - schijfkopie.

instructies:

Stap 1

Zoek en download het ePSXe-programma, waarvan de versie niet lager mag zijn dan 1.6. Pak de bestanden uit het gedownloade archief uit. Installeer de applicatie op de harde schijf van uw computer.

Stap 2

Maak game-disc-afbeeldingen voor Sony Playstation. Deze bestanden moeten worden gemaakt met originele schijven. Voer het ePSXe-programma uit.

Stap 3

Klik op het tabblad Wizard Instellingen. Dit menu wordt mogelijk automatisch geopend tijdens de eerste keer opstarten. Selecteer in het eerste dialoogmenu scph 9002 - PAL. Klik volgende.

Stap 4

Wacht tot het venster met de titel "Video-instellingen" wordt gestart. Klik op de Pete's OpenGL Driver-knop. Selecteer "Aanpassen". Zoek in de linkerbenedenhoek de knop Nice. Klik erop en sla de parameters op. Ga naar het volgende menu.

Stap 5

Markeer Pete's DSound Audio Driver en klik op Volgende. Deze parameter zorgt voor een hoogwaardige decodering van het audiosignaal. Geef in het volgende dialoogvenster de ePSXe CDR WNT / W2K core-optie op en klik op Volgende.

Stap 6

Pas uw toetsenbordindeling aan voor een comfortabele game-ervaring. Als je een joystick hebt, sluit deze dan aan op een USB-poort op je computer en stel de joystick in. Wijzig de lay-outinstellingen voor de tweede gebruiker op dezelfde manier. Klik op de knoppen Ok en Akkoord.

Stap 7

Voer het programma Daemon Tools (Alcohol Soft) uit en maak een nieuwe virtuele schijf. Het is nog niet nodig om de schijf te mounten. Open in het ePSXe-programmamenu het tabblad "Instellingen" en selecteer het cd-rom-item. Klik op de knop Configureren en selecteer een virtuele stationsletter.

Stap 8

Koppel de schijfkopie aan een virtuele schijf. Start het ePSXe-programma opnieuw. Open het menu Bestand. Klik op de knop Cd-rom uitvoeren. Wacht tot de afbeelding start en geniet van de gameplay.

Aanbevolen: