Hoe Het Aandrijfmodel Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Aandrijfmodel Te Achterhalen?
Hoe Het Aandrijfmodel Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Aandrijfmodel Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Aandrijfmodel Te Achterhalen?
Video: Antiek werkplaatsje met aandrijfmodellen 2024, Mei
Anonim

Gewoonlijk zijn niet veel gebruikers geïnteresseerd in het optische-schijfmodel. Maar er zijn situaties waarin de schijf uitvalt. Dit kan gebeuren als gevolg van een fout in het besturingssysteem. In dit geval moet u het stuurprogramma bijwerken of mogelijke oplossingen voor de problemen zoeken op de website van de fabrikant voor dit apparaat. Mogelijk hebt u ook een firmware-update voor uw schijf nodig. Over het algemeen kunnen de situaties waarin u het aandrijfmodel moet weten, verschillen.

Hoe het aandrijfmodel te achterhalen?
Hoe het aandrijfmodel te achterhalen?

Het is nodig

Computer, schijf, AIDA64 Extreme Edition-software, internettoegang

instructies:

Stap 1

Open Mijn computer. Selecteer het optische station door er met de rechtermuisknop op te klikken. Er verschijnt een contextmenu. Selecteer in dit menu de opdracht "Eigenschappen". Klik vervolgens op het tabblad "Hardware". Er wordt een venster geopend met de modelnaam van uw optische station. De naam is de naam van het model, in de regel "Type" moet een inscriptie dvd / cd-stations zijn.

Stap 2

Als u naast het model aanvullende kenmerken van uw optische drive wilt weten, heeft u een speciaal programma nodig voor het bewaken en diagnosticeren van uw computer. Download AIDA64 Extreme Edition van internet. Installeer het op uw computer en voer het uit. Wacht tot het verificatieproces van de systeemhardware is voltooid. Daarna komt u in het hoofdmenu van het programma.

Stap 3

Verken de programma-interface. Het hoofdmenu is verdeeld in twee vensters. Zoek in het linkervenster de component Informatieopslag. Er staat een pijl tegenover. Klik met de linkermuisknop op dit pijltje, waarna een lijst met verschillende soorten apparaten opent. Selecteer "Optische stations" in deze lijst.

Stap 4

Nu wordt informatie over uw optische drive weergegeven in het rechtervenster van het programma. Als je er meerdere hebt, staat er een lijst met stations helemaal bovenaan het venster. Bekijk het gedeelte Eigenschappen optische schijf. Zoek daar de regel "Apparaatbeschrijving". Het geeft uw model optisch station weer. Zoek in dezelfde sectie de regel Fabrikant voor de fabrikant van uw schijf.

Stap 5

Ook in het programmavenster is er informatie over de snelheid van het schrijven en lezen van schijven, het type ondersteunde schijven en de technologieën die de schijf ondersteunt. Helemaal onderaan het venster staat een link naar de officiële website van de fabrikant van het apparaat en een link naar de driver-updatepagina. Om de link te volgen, dubbelklikt u erop met de linkermuisknop. Het wordt geopend in uw internetbrowservenster.

Aanbevolen: