Hoe Het Ip Van De Proxyserver Te Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Ip Van De Proxyserver Te Achterhalen
Hoe Het Ip Van De Proxyserver Te Achterhalen

Video: Hoe Het Ip Van De Proxyserver Te Achterhalen

Video: How Do I Find My Proxy Server Address? 2022, December
Anonim

Een proxyserver is een computer die bemiddelt tussen de computer van de gebruiker en computers op het externe netwerk. De proxyserver accepteert verzoeken om informatie van clientsystemen, ontvangt informatie van het netwerk (meestal wereldwijd) en geeft een antwoord op het verzoek. In dit geval is de aanvrager van het externe netwerk niet de klant, maar de tussenpersoon.

Hoe het ip van de proxyserver te achterhalen
Hoe het ip van de proxyserver te achterhalen

Het is nodig

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Als u een proxyserver rechtstreeks op uw computer gebruikt, kunt u het IP-adres vinden in de eigenschappen van de netwerkverbinding. Dit adres fungeert als de hoofdgateway en wordt aangegeven in het veld met dezelfde naam. Om de eigenschappen van de netwerkverbinding te starten, opent u het Windows 7 Netwerkcentrum via de taakbalk. Klik op de verbinding en selecteer Eigenschappen. De TCP / IP-eigenschappen geven de gateway aan waarmee de computer verbinding maakt met internet.

Stap 2

Als u het proxyserveradres automatisch krijgt, zal de opdracht tracert u helpen. Voer het opdrachtregelprogramma uit vanuit het startmenu en typ tracert [naam van een extern knooppunt] en druk op enter. Het hulpprogramma toont alle hosts in oplopende hiërarchie tot aan de opgegeven externe. In de regel ontvangt u via de opdrachtregel betrouwbaardere en volledigere informatie over de proxyserver die beschikbaar is op uw pc.

Stap 3

Er zijn bepaalde bronnen op het netwerk die dienen om de anonimiteit van proxyservers te bepalen. Als u de voorkeur geeft aan anonimiteit op internet, controleer dan de kwaliteit van uw tussenpersoon met behulp van de sites http://www.leader.ru/secure/who.html, http://www.whatismyip.com, http://tulahelp.ru /ip en anderen. Het is echter vermeldenswaard dat een actieve internetverbinding vereist is voor verificatie.

Stap 4

Een proxyserver is nodig om de toegang van interne netwerken tot internet te organiseren, voor de tijdelijke opslag van veelgevraagde gegevens (als de proxy een eigen cache heeft), om gebruikers anonimiteit te bieden en hun computers te beschermen tegen aanvallen op het externe netwerk. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het niet moeilijk is om het IP-adres van de proxyserver op de computer te achterhalen, omdat hiervoor zelfs geen software van derden nodig is.

Populair per onderwerp