Hoe Lijn-in In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Lijn-in In Te Stellen
Hoe Lijn-in In Te Stellen

Video: Hoe Lijn-in In Te Stellen

Video: Hoe Lijn-in In Te Stellen
Video: Hoe stel je de formule (K = aq + b) van een lijn op? (havo/vwo 2) - WiskundeAcademie 2024, Mei
Anonim

De line-in op het audioapparaat van uw computer wordt voornamelijk gebruikt voor het aansluiten van microfoons. De configuratie wordt uitgevoerd zonder speciale hulpprogramma's te gebruiken.

Hoe lijn-in in te stellen
Hoe lijn-in in te stellen

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat het stuurprogramma voor uw geluidskaart correct is geïnstalleerd. Open hiervoor de wizard Hardware toevoegen, als uw geluidsadapter niet verschijnt op apparaten zonder software, dan is alles correct geïnstalleerd.

Stap 2

Als de wizard u vraagt om het apparaatstuurprogramma te installeren, plaatst u de schijf met de software in het station of geeft u het pad op naar de map met de stuurprogramma's op de harde schijf. U kunt ook een internetverbinding gebruiken. Start uw computer opnieuw op nadat u het stuurprogramma hebt geïnstalleerd.

Stap 3

Zoek een microfoonaansluiting op uw geluidskaart, meestal heeft deze een pictogram met de bijbehorende afbeelding of is deze gelabeld met de afkorting microfoon. Sluit er een apparaat op aan, controleer de werkstatus en configureer de line-in. Open hiervoor het menu Geluiden en audioapparaten van het configuratiescherm.

Stap 4

Ga in het kleine venster dat verschijnt naar het tabblad "Audio". Selecteer in de sectie audio-opname het apparaat dat u hebt en klik op de knop "Volume" aan de rechterkant. Stel de microfoon en stereomixer in zoals u wilt en verwijs naar het aansluitdoel van deze apparatuur.

Stap 5

Klik op de knop Meer onder de volumeregeling van de microfoon. Pas de microfoonversterkingsfunctie aan (het wordt aanbevolen om deze aan te zetten) en de geluidstoon.

Stap 6

Open het programma dat later de lijninvoer zal gebruiken. Maak de instelling die alleen van toepassing is op de werking van dit programma. Het wordt niet aanbevolen om het minimale microfoonvolume in de algemene instellingen in te stellen, het is het beste om de minimale parameter in te stellen om de configuratie van deze apparatuur later in het programma aan te passen.

Aanbevolen: