Hoe Lijn-in Te Brengen?

Inhoudsopgave:

Hoe Lijn-in Te Brengen?
Hoe Lijn-in Te Brengen?

Video: Hoe Lijn-in Te Brengen?

Video: Hoe Lijn-in Te Brengen?
Video: Lijn In Het Landschap 2024, Mei
Anonim

Door een line-in aan een audioapparaat toe te voegen, kan het worden gebruikt als luidspreker met eigen voeding voor uw computer. U kunt het signaal van de geluidskaart beluisteren via bijvoorbeeld een ontvanger of een radiobandrecorder.

Hoe lijn-in te brengen?
Hoe lijn-in te brengen?

instructies:

Stap 1

Koppel het apparaat dat u wilt veranderen in computerluidsprekers los van het netwerk. Open zijn zaak. Boor een gat in de achterwand voor de kabel waardoor het audiosignaal wordt verzonden.

Stap 2

Neem een koptelefoon met beschadigde luidsprekers, maar de kabel is intact. Knip de luidsprekers af en vertin de draden die ernaartoe gaan. Gebruik geen aansteker of mes om ze schoon te maken - in het eerste geval kunnen ze niet meer vertind raken en in het tweede geval zullen ze beschadigd raken. Gebruik een met hars gecoate soldeerbout om ze tegen een houten plank te drukken en de isolatie wordt van de draden gestript zonder ze te beschadigen. Vertin ze daarna op de gebruikelijke manier.

Stap 3

Leid de kabel door het gat in de behuizing die in de eerste stap is gemaakt. Bind het van binnenuit in een knoop om het er niet per ongeluk uit te trekken. Laat voldoende kabellengte binnen. Verbind de gele of grijze draden met elkaar en verbind ze met de gemeenschappelijke draad van het audioapparaat. Zoek de volumeregelaar erin. Sluit de blauwe of groene draad aan op de ingang van de volumeregelaar van een van de kanalen via een condensator op 0,1 microfarads, en de oranje of rode draad via dezelfde condensator op de ingang van de regelaar van het andere kanaal. Als het apparaat mono is, sluit dan slechts één van de draden aan en isoleer de andere (of strip of vertin ze zelfs niet). In dit geval is slechts één condensator nodig.

Stap 4

Zet het audioapparaat in elkaar, zet de volumeregelaar op nul, sluit hem aan op de computer en het netwerk, speel een willekeurig geluid af en stel vervolgens het gewenste volume van de bedieningselementen in. Selecteer op het apparaat zelf een modus waarin de versterker is ingeschakeld, maar er geen signaal van de ingebouwde bronnen door wordt ontvangen. Als de monitor een buizenmonitor is en de luidsprekers van de ontvanger of radio niet magnetisch zijn afgeschermd, plaats het apparaat dan verder van de monitor. Plaats ook geen magnetische opslagmedia in de buurt.

Aanbevolen: