Hoe Een Autolening Te Krijgen Van Sberbank

Inhoudsopgave:

Hoe Een Autolening Te Krijgen Van Sberbank
Hoe Een Autolening Te Krijgen Van Sberbank

Video: Hoe Een Autolening Te Krijgen Van Sberbank

Video: Hoe Een Autolening Te Krijgen Van Sberbank
Video: Hoe de boorkop te verwijderen? Verwijderen en vervangen van de boorkop 2024, Mei
Anonim

Een autolening is een lening voor een bepaalde tijd tegen rente van een bank. Meestal worden verschillende soorten programma's aangeboden, met behulp waarvan het pad naar het gewenste aankoopobject dichterbij en reëler wordt. Voordat u een lening aangaat, moet u documenten indienen bij de bank, die, na zeker te zijn van haar solvabiliteit, het vereiste geldbedrag kan uitgeven.

Hoe een autolening te krijgen van Sberbank
Hoe een autolening te krijgen van Sberbank

instructies:

Stap 1

Neem contact op met uw plaatselijke Spaarbankkantoor. Je hebt een kredietafdeling nodig: hier geven ze advies over het verzamelen van documenten, geven ze informatie over het bedrag van de lening, of de aanvraag wordt goedgekeurd door de bank, de procedure voor het verkrijgen en de voorwaarden.

Stap 2

Verzamel de documenten. Dit omvat kopieën van paspoortgegevens, informatie over medeleners, een verklaring van de werkplek over het loon van de laatste 12 maanden. U kunt een echtgeno(o)t(e) of echtgeno(o)t(e) als medelener aantrekken, in dit geval wordt het geleende bedrag berekend rekening houdend met het totale inkomen.

Stap 3

Vul een aanvraag voor een lening in, geef aan hoeveel u van de bank wilt ontvangen, voor welke periode. Op welke manier is het handig om te betalen, contant of per bankpas, in welke valuta. Het is heel goed als je een positieve kredietgeschiedenis hebt, schrijf op of je een nieuwe of gebruikte auto gaat kopen. Geef het bedrag van de aanbetaling aan, meestal varieert het van 10-15 procent van het geleende bedrag, afhankelijk van het programma.

Stap 4

Kies een autodealer die samenwerkt met Sberbank. U kunt daar documenten aanleveren en een verklaring opstellen. Wacht tot de bank antwoord geeft. Selecteer gedurende deze tijd een auto en vul de documenten in met betrekking tot de aankoop bij de autodealer. U kunt een auto onder het Auto Loan-programma ook kopen bij een erkende dealer of fabrikant (regionale vertegenwoordiger van de fabrikant). Als u een auto uit de hand wilt kopen, moet u de documenten rechtstreeks via de bank opmaken.

Stap 5

Start met het opstellen van documenten voor de aankoop, een autoverzekeringscontract tegen diefstal en risico's van verlies, direct na ontvangst van een positieve beslissing van de bank. Kies zelf een verzekeringsmaatschappij uit de maatschappijen die inboedelverzekeringen aanbieden. Lees zorgvuldig alle alinea's van het document opnieuw, vooral die in kleine lettertjes. U moet de leningsovereenkomst en de leningsovereenkomst met Sberbank bestuderen en ondertekenen.

Stap 6

Kies uit de voorgestelde opties voor het overmaken van geld, meestal wordt dit gedaan naar een Visa-kaart, een lening krijgen bij de dichtstbijzijnde geldautomaat, bij een bankfiliaal. U wordt pas volledig eigenaar van de auto na het sluiten van het verkoopcontract.

Stap 7

Krijg een lening voor maximaal vijf jaar, met een rentepercentage in roebel 8, 7-16, 5%, in vreemde valuta - 9, 25-12, 5%. Het bedrag van de eerste betaling is vanaf 15% van de lening. Sberbank biedt speciale programma's voor deelname aan autoleningen. In dit geval moet u voor de aankoop een auto kiezen met een waarde van niet meer dan 600.000 roebel, gemaakt in Rusland. U kunt een merk kopen dat is opgenomen in de lijst van het ministerie van Industrie en Handel van de Russische Federatie.

Stap 8

Houd er rekening mee dat het geleende bedrag voor deelname aan speciale programma's niet hoger mag zijn dan 85% van de totale waarde en niet meer dan 510.000 roebel is. Daarnaast wordt de lening voor maximaal drie jaar verstrekt tegen de zekerheid van een auto.

Stap 9

Vraag de bank naar programma's met vertegenwoordigers van de buitenlandse en binnenlandse auto-industrie. Vraag een lening aan door contact op te nemen met bankkantoren of rechtstreeks met dealers.

Aanbevolen: