Hoe De Bescherming Van Systeembestanden Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Bescherming Van Systeembestanden Uit Te Schakelen
Hoe De Bescherming Van Systeembestanden Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Bescherming Van Systeembestanden Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Bescherming Van Systeembestanden Uit Te Schakelen
Video: Verkenner sortering uitschakelen 2024, Mei
Anonim

Beveiliging van systeembestanden is ingeschakeld op Windows-besturingssystemen vanaf de Millenium-versie. Dit wordt gedaan voor extra beveiliging van het besturingssysteem, waardoor het risico op systeemstoringen wordt verminderd wanneer malware de computer binnendringt. Maar deze situatie heeft zijn nadelen. Sommige programma's kunnen bijvoorbeeld soms niet worden geïnstalleerd.

Hoe de bescherming van systeembestanden uit te schakelen
Hoe de bescherming van systeembestanden uit te schakelen

Noodzakelijk

  • - een computer met Windows-besturingssysteem;
  • - Tweaker-hulpprogramma.

instructies:

Stap 1

U kunt de beveiliging van systeembestanden van het besturingssysteem uitschakelen door het register te bewerken. Klik op Begin. Selecteer vervolgens "Alle programma's" en in de lijst met programma's - "Standaard". Zoek en open de opdrachtprompt. Typ regedit bij de opdrachtprompt. Druk op de Enter-toets. Binnen een seconde wordt het venster van de systeemregistereditor geopend.

Stap 2

In het rechter editorvenster staat een lijst met de belangrijkste secties. Zoek het gedeelte HKEY_LOCAL_MACHINE. Er staat een pijl naast. Klik erop. Op deze manier opent u extra subsecties, waar ook een pijl bij staat. U moet ze in deze volgorde openen SOFTWARE / Microsoft / Windows NT / CurrentVersion /. Zoek in CurrentVersion de regel Winlogon. Klik met de linkermuisknop op deze regel en markeer deze.

Stap 3

Een lijst met parameters wordt geopend aan de rechterkant van het venster Register-editor. In deze lijst moet u de parameter SFCDisable vinden. Klik erop met een dubbele linkermuisklik. Voer in de regel Waarde dword: ffffff9d in en klik vervolgens op OK. Sluit het venster Register-editor. U hebt nu systeembestandsbeveiliging uitgeschakeld. Als u het moet inschakelen, moet u de parameter SFCDisable instellen op dword: 00000000. Beveiliging van systeembestanden wordt weer ingeschakeld.

Stap 4

U kunt ook een speciale Tweaker gebruiken om de beveiliging van systeembestanden uit te schakelen. Het is een hulpprogramma dat de werking van het besturingssysteem kan verfijnen. Tweakers downloaden. Houd bij het downloaden rekening met de versie van uw besturingssysteem. Als je Windows 7 hebt, zou Tweaker er gewoon voor moeten zijn. Versies voor verschillende besturingssystemen kunnen incompatibel zijn.

Stap 5

Start Tweakers. Er verschijnt een venster met de basisinstellingen van het besturingssysteem. In dit venster vinkt u naast de regel "Systeembestandsbeveiliging SFC uitschakelen" het vakje aan en klikt u op "Toepassen". De bescherming wordt verwijderd.

Aanbevolen: