Het Register Inschakelen Als Het Is Uitgeschakeld Door De Beheerder The

Inhoudsopgave:

Het Register Inschakelen Als Het Is Uitgeschakeld Door De Beheerder The
Het Register Inschakelen Als Het Is Uitgeschakeld Door De Beheerder The

Video: Het Register Inschakelen Als Het Is Uitgeschakeld Door De Beheerder The

Video: Het Register Inschakelen Als Het Is Uitgeschakeld Door De Beheerder The
Video: FIX Unable to Connect to Remote Registry on Windows 10/8/7 [Tutorial] 2024, Mei
Anonim

Het Windows-register bevat een database met instellingen die specifiek zijn voor het besturingssysteem. Dit kunnen hardware- en softwaregegevens zijn. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het register een grote rol speelt in de werking van de computer. Het is ook vermeldenswaard dat in sommige gevallen virussen het register uitschakelen. Als zo'n storing optreedt op uw computer, kunt u het register zonder problemen weer inschakelen.

Het register inschakelen als het is uitgeschakeld door de beheerder the
Het register inschakelen als het is uitgeschakeld door de beheerder the

Het is nodig

een computer

instructies:

Stap 1

Deze procedures worden uitgevoerd met behulp van de bewerking Regedit.exe. Ga hiervoor naar "Start" en klik op de knop "Uitvoeren". Er wordt een opdrachtprompt geopend en voer regedit in. Druk op Enter om te beginnen met browsen. Het register kan ook worden ingeschakeld met behulp van de "Groepsbeleid-editor". Voer op dezelfde manier de knop Uitvoeren uit en voer gpedit.msc in. Klik vervolgens op "Gebruikersconfiguratie".

Stap 2

Klik op de map Beheersjablonen. Dubbelklik aan de rechterkant op de map met de naam "Systeem". Klik nogmaals op het tabblad Registerbewerkingstools niet beschikbaar maken. U ziet een keuzerondje waarin staat "Niet geconfigureerd". Om de instellingen te starten, klikt u op "Toepassen" en bevestigt u met de knop "OK". Het register wordt ingeschakeld.

Stap 3

Je kunt alles anders doen. Ga opnieuw naar Start en klik op Uitvoeren. Voer de opdracht gpedit.msc in. Klik op de Enter-toets. De "Groepsbeleid-editor" wordt voor u geopend. Selecteer Gebruikersconfiguratie en ga naar Beheersjablonen. Klik op "Systeem" en ga vervolgens naar "Functies". Kijk naar het tabblad "Taakbeheer verwijderen". Indien ingesteld op Ingeschakeld, stelt u de optie in op Niet geconfigureerd.

Stap 4

Er is een andere manier. Controleer uw computer op virussen. Maak vervolgens het bestand reestr_on.bat aan. De extensie moet verplicht.bat zijn. U kunt een bestand maken in Kladblok. Open het bestand om te bewerken. Voer daar de code in: REG DELETE HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem / v DisableRegistryTools / f. Sla vervolgens uw wijzigingen op. Voer het gegenereerde.bat-bestand uit. Op een vergelijkbare manier kunt u het register uitschakelen, u hoeft alleen een andere code in te voeren. U kunt een kant-en-klaar bestand reestr_on.bat downloaden van internet. U hoeft het alleen maar op uw computer uit te voeren.

Aanbevolen: