Hoe U Brieven Naar Uw Computer Kunt Overbrengen

Inhoudsopgave:

Hoe U Brieven Naar Uw Computer Kunt Overbrengen
Hoe U Brieven Naar Uw Computer Kunt Overbrengen

Video: Hoe U Brieven Naar Uw Computer Kunt Overbrengen

Video: Hoe U Brieven Naar Uw Computer Kunt Overbrengen
Video: Bestanden overzetten van uw computer naar uw iPad. - Paradigit. 2024, Mei
Anonim

Vaak komen er veel berichten in uw e-mailinbox. En sommige kunnen informatie bevatten die u nog nodig heeft. Voor het gemak bewaar je de brief meteen in een speciale map op je harde schijf. En als je een mailprogramma installeert, dan worden alle berichten op je harde schijf bewaard.

Hoe u brieven naar uw computer kunt overbrengen
Hoe u brieven naar uw computer kunt overbrengen

Het is nodig

  • - het programma "Kladblok" of Microsoft Office Word;
  • - mailprogramma (The bat, Microsoft Office Outlook, Windows Mail).

instructies:

Stap 1

Om een bericht vanuit uw e-mailbox op uw computer op te slaan, maakt u een tekstbestand op uw harde schijf met Kladblok of Microsoft Office Word. Open het bestand en kopieer de tekst van de brief daar en sla op. Als er een bestand bij het bericht was gevoegd - een foto, muziek of video, sla deze apart op - dan zit hiervoor een speciale knop in de mailbox. Natuurlijk kunt u de methode "Bestand" - "Opslaan als …" proberen, maar het werkt niet altijd. Het kan zijn dat het bestand leeg is zonder tekst.

Stap 2

Als je wilt dat alle inkomende e-mail niet op de mailserver, maar op je computer wordt opgeslagen, installeer dan een willekeurig mailprogramma erop. De meest populaire zijn The bat, Microsoft Office Outlook en Windows Mail. Configureer het programma na de installatie. Als je wilt dat er ook kopieën van brieven op de server worden opgeslagen, geef dit dan aan in de instellingen.

Stap 3

Als je een e-mailprogramma hebt geïnstalleerd en je wilt het verwijderen en naar een ander overschakelen, exporteer dan eerst alle letters naar de map van het nieuwe programma. Maak hiervoor mappen op uw harde schijf aan voor brieven uit elk van uw e-mailboxen. Selecteer de juiste map in de eerste e-mailclient, selecteer alle berichten. Klik op Extra - Berichten exporteren - Berichtbestanden (met de extensie.eml) en sla de berichten op in de nieuw aangemaakte mappen. Herhaal deze stap voor alle e-mailmappen.

Stap 4

Importeer berichten in een nieuw mailprogramma. Stel het programma in, maak er een account aan. Maak dezelfde mailboxen aan als in het oude programma. Gebruik de nieuw geïnstalleerde e-mailclient, open de eerder gemaakte mappen één voor één, selecteer bestanden met de.eml-extensie erin en sleep ze naar de overeenkomstige vakken.

Aanbevolen: