Een Thema Op Een Computer Zetten

Inhoudsopgave:

Een Thema Op Een Computer Zetten
Een Thema Op Een Computer Zetten

Video: Een Thema Op Een Computer Zetten

Video: Een Thema Op Een Computer Zetten
Video: Best Windows 10 Theme 2021 2024, Mei
Anonim

In besturingssystemen van de Windows 7-lijn, evenals in andere systemen van deze familie, is het mogelijk om verschillende ontwerpstijlen te gebruiken. U kunt het ontwerp wijzigen met een speciaal programma of door de bestanden van het gewijzigde ontwerp naar de juiste map op uw harde schijf te kopiëren.

Een thema op een computer zetten
Een thema op een computer zetten

Het is nodig

  • - ontwerpthema's;
  • - 7-Zip-software.

instructies:

Stap 1

Elk ontwerpthema is een archief met bestanden die het ontwerp van vensters en bureaublad wijzigen. De Themepack-extensie is aan dit archief toegevoegd. U kunt de extensie wijzigen, die herkenbaar is voor de archiver en de thema's naar wens maken of wijzigen.

Stap 2

Om de bestanden in het archief te wijzigen, moet u het 7-Zip-programma downloaden. Dit hulpprogramma heeft gratis toegang, d.w.z. je kunt het helemaal gratis downloaden en voor een onbeperkte tijd gebruiken.

Stap 3

Als uw besturingssysteem de Aero-optie ondersteunt, kunt u thema's bewerken in de systeemeditor. Dubbelklik op het themabestand, ga in het geopende venster naar de thema-instellingen, waar u een afbeelding kunt selecteren voor het bureaublad, extern ontwerp, enz.

Stap 4

Om nieuwe geluidsschema's aan je thema toe te voegen, moet je de audiobestanden in wav-formaat kopiëren naar de map C:\Windows\Media.

Stap 5

U kunt de pictogrammen voor bureaubladelementen als volgt wijzigen: klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte op het bureaublad en selecteer "Personaliseren" en klik vervolgens op de knop "Bureaubladpictogrammen wijzigen".

Stap 6

Selecteer het element waarvan u het pictogram wilt vervangen door een ander, klik op de knop "Pictogrammen wijzigen" en ga naar de map met alternatieve pictogrammen door de juiste te selecteren.

Stap 7

Om nieuwe screensavers (screensaver) toe te voegen, kopieert u gewoon een paar bestanden en plakt u deze in de map C:\Windows\System32. In de instellingen voor "Personalisatie" kunt u de recent geladen schermbeveiliging selecteren.

Aanbevolen: