Hoe Maak Je Een Thema Van Een Foto

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Thema Van Een Foto
Hoe Maak Je Een Thema Van Een Foto

Video: Hoe Maak Je Een Thema Van Een Foto

Video: Hoe Maak Je Een Thema Van Een Foto
Video: iOS 14 UITLEG hoe je je telefoon kan personaliseren! *tips, widgetsmith, app icon foto’s u0026 meer!* 2024, Mei
Anonim

Het Windows-besturingssysteem heeft een vrij breed scala aan dingen die u naar wens kunt aanpassen. Dit geldt voor panelen, knoppen, mapweergaven en natuurlijk het bureaubladthema. Als u de afbeelding beu bent, kunt u deze vervangen door uw eigen afbeelding - de originele. Bijvoorbeeld een gemaakt van een foto. Gebruik de volgende richtlijnen om een thema van een foto te maken.

Hoe maak je een thema van een foto
Hoe maak je een thema van een foto

instructies:

Stap 1

Om van een foto een bureaubladthema te maken, slaat u de foto eerst op uw computer op. Gebruik hiervoor alle methoden en middelen die voor u beschikbaar zijn (bijvoorbeeld een foto opslaan op een geheugenkaart, een USB-adapter gebruiken om een afbeelding over te brengen naar de harde schijf van uw computer).

Stap 2

Open de foto in een grafische editor. Pas de afbeelding aan, retoucheer, pas interessante effecten toe, maak in het algemeen een afbeelding van de foto die u wilt bewonderen wanneer u met een computer werkt. Besteed speciale aandacht aan de grootte van de afbeelding.

Stap 3

Open vanuit elke vrije ruimte op het bureaublad het venster met bureaubladeigenschappen. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het bureaublad, selecteer de laatste regel "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu. Ga naar het tabblad "Opties" en kijk welke resolutie het scherm op dit moment heeft. Idealiter zou uw foto hetzelfde formaat moeten hebben.

Stap 4

Sla de voltooide afbeelding op de harde schijf van uw computer op. Onthoud in welke map je het hebt opgeslagen. Even later moet u het pad naar het bestand opgeven.

Stap 5

Roep het venster "Eigenschap: Scherm" opnieuw op. Ga naar het tabblad "Bureaublad". Het bovenste deel van het venster toont het bureaubladthema dat u momenteel hebt geïnstalleerd. Hieronder staan de beschikbare thema's en bedieningsknoppen.

Stap 6

Klik op de knop "Bladeren" en ga door de catalogus en selecteer de afbeelding die u zojuist hebt opgeslagen. Klik erop met de linkermuisknop, de afbeelding bovenaan het venster verandert automatisch in degene die u zojuist hebt geselecteerd.

Stap 7

Kies in het vervolgkeuzemenu onder de knop Bladeren hoe uw afbeelding op het bureaublad wordt weergegeven. Het kan worden gecentreerd, eruitzien als een doorlopende rij dubbele foto's of zich uitstrekken over het hele bureaublad.

Stap 8

Nadat u de locatie heeft bepaald, klikt u op de knop "Toepassen" en sluit u het venster met schermeigenschappen door met de linkermuisknop op de knop "OK" te klikken of door op het "X"-pictogram in de rechterbovenhoek van het venster te klikken. Geniet van het thema dat je hebt gemaakt.

Aanbevolen: