Hoe Nrg-formaat Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Nrg-formaat Te Schrijven
Hoe Nrg-formaat Te Schrijven

Video: Hoe Nrg-formaat Te Schrijven

Video: Hoe Nrg-formaat Te Schrijven
Video: 7 MIN ABS u0026 CORE WORKOUT - No Equipment 2024, April
Anonim

Het.nrg-formaat is een van de populaire schijfkopieformaten. Het wordt gebruikt door het Ahead Nero-programma. Er zijn verschillende manieren om bestanden van dit formaat te schrijven.

Hoe nrg-formaat te schrijven
Hoe nrg-formaat te schrijven

instructies:

Stap 1

Plaats een schijf die u hebt voorbereid voor opname in uw computer. Start het Ahead Nero Burning Rom-programma. Selecteer "Openen" in het menu "Bestand". Gebruik het dialoogvenster dat verschijnt, zoek het vereiste bestand in.nrg-formaat, selecteer het en klik op de knop "Openen". U kunt het bestand ook openen met de overeenkomstige knop op de programmawerkbalk.

Stap 2

Stel in het geopende venster de gewenste instellingen voor opname in. Selecteer het item "Maximumsnelheid bepalen" als u de schrijfsnelheid van de schijf niet zelf wilt opgeven. Vink het vakje aan naast het item "Opnemen". Als u ervoor wilt zorgen dat de schijf zonder fouten wordt gebrand, vinkt u het vakje naast het item "Simuleren" aan. Met deze controle kunt u de schijf niet beschadigen in het geval van een mogelijke fout. Vink het vakje aan naast "Schijf voltooien" als u in de toekomst geen informatie naar de resterende vrije ruimte wilt schrijven.

Stap 3

Klik op de knop Branden. Het opnameproces begint, waarvan de voortgang wordt weergegeven in het venster dat wordt geopend. Wacht tot het einde en klik op de knop "Voltooien".

Stap 4

U kunt ook gegevens in het.nrg-formaat schrijven met behulp van emulatorprogramma's voor virtuele schijven. Typische voorbeelden zijn Alcohol 120%, Daemon Tools, enz. Selecteer een van de applicaties en start deze.

Stap 5

Voeg een nieuwe virtuele schijf toe aan het systeem met behulp van de programma-interface. Klik met de rechtermuisknop op de gemaakte schijf, selecteer "Mount" en geef in het dialoogvenster dat verschijnt de gewenste afbeelding op in.nrg-indeling en klik vervolgens op de knop "Openen".

Stap 6

Open met Verkenner de map met de virtuele schijf. Om dit te doen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Openen". Selecteer alle bestanden, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Kopiëren". Open daarna de map van de schijf die is voorbereid om te branden, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Plakken". Klik op de werkbalk van het huidige venster op de knop Cd branden. Wacht tot het proces is voltooid.

Aanbevolen: