Hoe Login En Wachtwoord Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Login En Wachtwoord Te Schrijven
Hoe Login En Wachtwoord Te Schrijven

Video: Hoe Login En Wachtwoord Te Schrijven

Video: Hoe Windows 10 loginwachtwoord en vergrendelscherm uit te schakelen 2022, December
Anonim

Veel gebruikers van personal computers stellen zich het internet tegenwoordig voor als een plaats waar een groot aantal sites zich bevinden, met andere woorden een hoogbouw. Om een ​​soort appartement (site) te betreden, moet u de sleutels (login en wachtwoord) hebben.

Hoe login en wachtwoord te schrijven
Hoe login en wachtwoord te schrijven

Het is nodig

Registratie op elke internetbron

instructies:

Stap 1

Login en wachtwoord zijn een integraal onderdeel van elkaar, ze zijn te vergelijken met een sleutel uit een slot en een bundel waarin deze zich kan bevinden. Wanneer u zich op een van de sites registreert, moet u vertrouwd raken met de regels, in de regel heeft elke bron zijn eigen wetten. Een login en wachtwoord kunnen bijvoorbeeld niet hetzelfde zijn en hun lengte moet minimaal 6 tekens zijn.

Stap 2

Daarnaast zijn er ook algemene regels bij het invoeren van deze waarden in lege velden: alle ingevoerde letters moeten uit de Engelse lay-out komen. In dit geval kunt u geen spaties en enkele andere speciale tekens invoeren. Maar voordat u naar binnen gaat, is het noodzakelijk om geschatte varianten van het "login-password" -paar te maken.

Stap 3

Het komt vaak voor dat de gewenste inlogmogelijkheid al bezet is, je moet dan andere namen of namen kiezen. Sommige gebruikers maken het makkelijker - ze voegen een bepaald nummer toe aan een drukke login, bijvoorbeeld 85. Waar komt dit nummer vandaan? Gebruik de laatste twee cijfers van je geboortejaar en voeg na je login toe: het was Dmitriy, en nu is het Dmitriy85.

Stap 4

Vervolgens moet u iets zeggen over de complexiteit van het wachtwoord dat u kiest. Hoe meer karakters, opties voor kleine letters en hoofdletters, evenals de aanwezigheid van speciale karakters, hoe moeilijker het zal zijn voor andere gebruikers of robots wiens hoofdtaak het is om toegang te krijgen tot uw account.

Stap 5

Om een ​​idee te hebben van complexe en gemakkelijk te onthouden wachtwoorden, volstaat het om uw eigen wachtwoorden te maken volgens enkele eenvoudige algoritmen. Neem als voorbeeld de gegevens van een bepaalde persoon. Zijn naam is bijvoorbeeld Dmitry, geboortedatum is 24 juni 1985. Eerst moet u de naam in de Engelse lay-out presenteren, d.w.z. de naam Dmitriy beweert het wachtwoord te zijn.

Stap 6

Converteer de datum 24 juni 1985 naar 24/06/1985. Combineer uw geboortedatum en uw naam in transliteratie. U moet als volgt te werk gaan: na elke letter moet u een van de cijfers invoeren. U kunt dus het volgende wachtwoord krijgen: D2m4i0t6r8i5y. In eerste instantie lijkt het wachtwoord ingewikkeld, maar na verloop van tijd zul je het onthouden.

Populair per onderwerp