Hoe Nrg . Te Openen

Hoe Nrg . Te Openen
Hoe Nrg . Te Openen

Video: Hoe Nrg . Te Openen

Video: Hoe Nrg . Te Openen
Video: Computer File Tips : How to Use an NRG File 2024, Maart
Anonim

De nrg-extensie wordt gebruikt voor schijfkopiebestanden die zijn gemaakt door het populaire hulpprogramma Nero voor het branden van cd's en dvd's. Elke afbeelding bevat informatie die op een laserdisk stond of is voorbereid om erop te worden opgenomen in een speciaal formaat met alle benodigde servicegegevens voor het vormen van een voltooide cd- of dvd-schijf. Het is echter niet mogelijk om deze gegevens te bekijken zonder de hulp van speciale programma's.

Hoe nrg. te openen
Hoe nrg. te openen

Er zijn verschillende manieren om nrg te openen:

  1. U kunt eenvoudig een schijfkopie op een schijf branden en de inhoud ervan bekijken als een gewone cd of dvd. U kunt hiervoor Nero Burning ROM of Nero Express gebruiken. U kunt deze software downloaden van de site https://www.nero.com, binnen 15 dagen laten de ontwikkelaars het gratis gebruiken.
  2. Met Nero Image Drive kunt u een nrg-schijfkopie openen als een virtuele cd zonder op schijf te branden en zonder de fysieke schijf in beslag te nemen. Dit product maakt ook deel uit van de Nero-softwarefamilie. Deze methode kan handiger zijn als u de inhoud van het bestand maar één keer hoeft te bekijken en niet altijd hoeft te gebruiken. Voor permanent gebruik is het handiger om de eerste methode te gebruiken - fysiek naar schijf schrijven.
  3. Met andere programma's, zoals alcohol of Daemon Tools, kunt u de afbeelding ook als een virtuele schijf koppelen. Hun grote voordeel is de beschikbaarheid van gratis versies.
  4. Bestandsbeheerders zoals Far of geïnstalleerd op het systeem zijn geschikt om de inhoud van het nrg-bestand te bekijken, in tegenstelling tot gespecialiseerde hulpprogramma's. Als je al een van de bestandsbeheerders hebt geïnstalleerd, gebruik het dan om nrg te openen.

Aanbevolen: