Hoe Nrg . Uitpakken

Inhoudsopgave:

Hoe Nrg . Uitpakken
Hoe Nrg . Uitpakken

Video: Hoe Nrg . Uitpakken

Video: Hoe Nrg . Uitpakken
Video: XP NRG — первые в мире создатели искусственного сознания 2024, April
Anonim

De populaire toepassing voor het branden van optische schijven Nero Burning Rom heeft een zeer nuttige functie voor het opslaan van afbeeldingen. Naast het open ISO-formaat kunnen afbeeldingen worden opgeslagen in het eigen nrg-programmaformaat. In de toekomst kan een afbeelding van het nrg-formaat naar een echte optische schijf worden geschreven, maar de applicatie biedt geen mogelijkheid om er informatie uit te halen. Wat als u de nrg-afbeelding nog moet uitpakken?

Hoe nrg. uitpakken
Hoe nrg. uitpakken

Noodzakelijk

emulator van optische stations Alcohol 120%

instructies:

Stap 1

Maak een nieuw virtueel optisch schijfstation in Alcohol 120% als dit nog niet is gemaakt. Klik in de linkerwerkbalk van de toepassing in het deelvenster Instellingen op de koppeling Virtuele schijf. Het dialoogvenster "Alcohol 120% - Instellingen" verschijnt. Selecteer in de groep besturingselementen "Virtuele schijf" in de vervolgkeuzelijst "Aantal virtuele schijven" een item met een andere waarde dan nul. Klik OK.

Stap 2

Open het dialoogvenster voor het toevoegen van een nieuwe afbeelding aan de lijst met toepassingsafbeeldingen. Druk op de Ins-knop of Ctrl + O of klik met de rechtermuisknop op de lijst met afbeeldingen en selecteer het item "Afbeeldingen toevoegen …" in het contextmenu, of selecteer de items "Bestand" en "Openen" in het hoofdmenu.

Stap 3

Voeg een nieuwe nrg-afbeelding toe aan de lijst met toepassingsafbeeldingen. Ga in het dialoogvenster dat verschijnt naar de map met de nrg-afbeelding. Markeer het afbeeldingsbestand in de lijst. Klik op de knop "Openen". Het item met de naam van het afbeeldingsbestand wordt toegevoegd aan de lijst met afbeeldingen.

Stap 4

Koppel de toegevoegde afbeelding aan de virtuele schijf. Klik met de rechtermuisknop op het element dat overeenkomt met de nrg-afbeelding. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt het item "Mount to device". Er verschijnt een onderliggend menu met een lijst met beschikbare virtuele schijven. Klik op het item dat overeenkomt met uw favoriete schijf.

Stap 5

Maak een map op uw harde schijf aan waar de bestanden van de nrg-afbeelding worden geplaatst. Gebruik een bestandsbeheerder of Windows Verkenner. Zorg ervoor dat het medium waarop de map is gemaakt voldoende ruimte heeft om alle bestanden van de afbeelding te schrijven.

Stap 6

Pak de nrg-afbeelding uit. Ga naar de hoofdmap van de media die worden weergegeven als gekoppeld op de virtuele schijf. De stationsletter waarop de afbeelding is gemonteerd, is te zien in het venster Alcohol 120%. Selecteer de volledige inhoud van de virtuele media. Kopieer het naar je harde schijf.

Aanbevolen: