Hoe U Uw Geluidsstuurprogramma Kunt Bijwerken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Geluidsstuurprogramma Kunt Bijwerken
Hoe U Uw Geluidsstuurprogramma Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Uw Geluidsstuurprogramma Kunt Bijwerken

Video: Hoe U Uw Geluidsstuurprogramma Kunt Bijwerken
Video: Audio Stuurprogramma Bijwerken 2024, Mei
Anonim

Een geluidsstuurprogramma is een programma dat verantwoordelijk is voor de aanwezigheid van geluid in de computer en de geluidskwaliteit. Zoals bij alle software, moet de geluidsdriver soms worden bijgewerkt.

bladmuziek en solsleutel
bladmuziek en solsleutel

instructies:

Stap 1

U dient het stuurprogramma van de geluidskaart alleen bij te werken als het geluid op de computer onverwachts en onherroepelijk is verdwenen, en u er zeker van bent dat de reden niet is dat u het volume zachter hebt gezet en bent vergeten het weer in te schakelen. Daarom moet u het geluid controleren voordat u de procedure voor het bijwerken van het stuurprogramma uitvoert.

Stap 2

Als u er nog steeds van overtuigd bent dat het nodig is om het stuurprogramma bij te werken, kunt u het volgende doen:

Open het menu "Start", ga naar "Configuratiescherm" en selecteer het gedeelte "Geluiden en audioapparaten". Onthoud op het tabblad "Audio" de naam van het standaardapparaat en ga naar het tabblad "Hardware". Hier, in de lijst met apparaten, moet je vinden wat je nodig hebt - degene die je eerder hebt onthouden. Klik erop en klik onderaan op de knop "Eigenschappen" en ga naar het tabblad "Driver". Klik nu op de knop "Verwijderen". De oude driver wordt verwijderd.

Stap 3

De volgende stap moet u naar de website van de fabrikant van uw audioapparaat gaan, d.w.z. geluidskaart en download de nieuwste geluidsdriver. Als u een laptop heeft, moet u de driver downloaden met uw modelnaam om te zoeken. Vergeet niet om het stuurprogramma specifiek voor uw besturingssysteem te selecteren.

Stap 4

Ga nu terug naar het dialoogvenster waar u het stuurprogramma met succes hebt verwijderd. Nu moet u hier op de knop "Bijwerken" klikken en de aanwijzingen van de wizard Hardware-update volgen, het stuurprogramma selecteren dat u hebt gedownload voor installatie. Nadat alle stappen met succes zijn voltooid, zou het geluid in de computer moeten verschijnen.

Aanbevolen: