Hoe Een Geluidsstuurprogramma Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Geluidsstuurprogramma Te Repareren
Hoe Een Geluidsstuurprogramma Te Repareren

Video: Hoe Een Geluidsstuurprogramma Te Repareren

Video: Hoe Een Geluidsstuurprogramma Te Repareren
Video: Geluids- of geluidsproblemen op Windows 10 oplossen 2024, April
Anonim

Het installeren en bijwerken van stuurprogramma's is een zeer belangrijk proces dat moet worden uitgevoerd na het opstarten van een nieuw besturingssysteem. Er zijn verschillende manieren om een geschikte set bestanden te vinden.

Hoe een geluidsstuurprogramma te repareren
Hoe een geluidsstuurprogramma te repareren

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Probeer eerst de native driver voor je geluidskaart te installeren. Gebruik de schijf die bij uw computer is geleverd. Als een in het moederbord geïntegreerde geluidskaart in de systeemeenheid is geïnstalleerd, bevinden de stuurprogramma's ervoor zich mogelijk op de schijf van het moederbord.

Stap 2

Als u dergelijke schijven niet hebt, maak dan verbinding met internet en bezoek de website van de fabrikant van dit model van de geluidsadapter of het moederbord. Download vanaf daar een set bestanden die geschikt zijn voor uw apparaten. Open de eigenschappen van het menu Deze computer en ga naar Apparaatbeheer.

Stap 3

Zoek nu de naam van de geluidsadapter en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer Stuurprogramma's bijwerken. Klik in het menu dat wordt geopend op het item "Installeren vanaf een opgegeven locatie". Selecteer nu de map waarin u de gedownloade bestanden hebt opgeslagen. Het wordt aanbevolen om eerst gegevens uit het archief te extraheren.

Stap 4

Helaas is het niet altijd mogelijk om zelf de juiste chauffeurs te kiezen. Download het hulpprogramma Sam Drivers, dat is ontworpen om automatisch de juiste stuurprogramma's voor de meeste apparaten te selecteren en te installeren. Voer dit programma uit en selecteer de optie Driver Install Assistance.

Stap 5

Wacht nu een tijdje zodat het hulpprogramma de aangesloten apparaten kan scannen en geschikte bestandensets voor hen kan vinden. Na het voltooien van deze procedure, vinkt u de vakjes aan naast de items Audio Nieuw en Audio Overige. Klik nu op de knop "Geselecteerde kits installeren (2)". Selecteer in het uitgevouwen menu het item "Stille installatie".

Stap 6

Wacht tot het bestandsupdateproces is voltooid. Start je computer opnieuw op. Controleer of de geluidskaart werkt. Open het geïnstalleerde programma, waarvan het pictogram in het systeemvak zou moeten verschijnen. Pas de instellingen voor de geluidsadapter aan.

Aanbevolen: