Hoe Geluidsstuurprogramma's Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Geluidsstuurprogramma's Te Installeren
Hoe Geluidsstuurprogramma's Te Installeren

Video: Hoe Geluidsstuurprogramma's Te Installeren

Video: Hoe Geluidsstuurprogramma's Te Installeren
Video: Geluids- of geluidsproblemen op Windows 10 oplossen 2024, Mei
Anonim

Geluidskaarten vallen in drie hoofdcategorieën. Dit kunnen chips zijn die in het moederbord zijn geïntegreerd, interne PCI-apparaten en elementen die zijn aangesloten op de USB-poorten van de computer. Alle drie soorten geluidskaarten worden ondersteund door stuurprogramma's.

Hoe geluidsstuurprogramma's te installeren
Hoe geluidsstuurprogramma's te installeren

Noodzakelijk

Sam chauffeurs

instructies:

Stap 1

Stuurprogrammabestanden zijn vereist voor een correcte interpretatie van opdrachten die door de centrale processor naar het apparaat worden gestuurd. Bij het installeren van de stuurprogramma's is het belangrijk om precies de versie te kiezen die overeenkomt met het gegeven model van de geluidskaart. Als u geen tijd wilt verspillen aan het zelf zoeken naar programma's, gebruikt u de Sam Drivers-toepassing.

Stap 2

Ga naar samlab.ws/soft/samdrivers, wacht tot de pagina is geladen en klik op de knop Downloaden. Selecteer het type download in de torrent-tracker. Download het.torrent-bestand en voer het uit. De hele driverbibliotheek neemt veel ruimte in beslag. Download alleen essentiële kits om het proces te versnellen.

Stap 3

Nadat u het uTorrent-programma hebt geopend, klikt u op de knop "Uitvouwen" en schakelt u alle beschikbare mappen uit om te downloaden. Open elke map één voor één en selecteer met vinkjes alleen die items die het woord geluid in de naam bevatten.

Stap 4

Wacht tot het Sam Drivers-programma klaar is met laden en voer het uit door het bestand dia-drv.exe te selecteren. Wacht terwijl de applicatie je een lijst geeft met stuurprogramma's voor de geluidskaart die geschikt zijn voor het apparaat dat je gebruikt.

Stap 5

Selecteer de kits die worden aanbevolen voor installatie door de vakjes aan te vinken. Klik op de knop Taak uitvoeren voor geselecteerde pakketten. Schakel over naar de automatische installatiemodus. Nadat de toepassing is voltooid, start u uw computer opnieuw op.

Stap 6

Gebruik de software die bij dit apparaat is geleverd om uw externe geluidskaart te configureren. Plaats de installatie-cd in het station en sluit het bord aan op de USB-poort.

Stap 7

Installeer het programma vanaf het opslagapparaat. Vernieuw de hardwarelijst in het menu Apparaatbeheer om er zeker van te zijn dat uw geluidskaart stabiel is.

Aanbevolen: