Flash Downloaden In

Inhoudsopgave:

Flash Downloaden In
Flash Downloaden In

Video: Flash Downloaden In

Video: Flash Downloaden In
Video: Adobe Flash Player// СКАЧАТЬ БЕСПЛАТНО 2017 2024, April
Anonim

Op internet wordt het flash-formaat overal gebruikt waar het kan worden gebruikt, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Films, muziek, games - alles wat online kan worden gebruikt zonder naar een computer te downloaden, is in deze programmeertaal geschreven. Als u media wilt downloaden die met flash worden afgespeeld, ongeacht de bron waarop deze wordt gehost, kunt u een van de onderstaande methoden gebruiken.

Flash downloaden
Flash downloaden

instructies:

Stap 1

Gebruik een online downloadservice voor apps, films en muziek. U kunt het adres gemakkelijk vinden met behulp van een zoekmachine door "download gratis flash" in de zoekbalk in te voeren. Kopieer de link naar de pagina waarvan u het bestand wilt downloaden naar de regel op de site en klik op de knop "downloaden" of "downloaden". Daarna wordt u doorgestuurd naar de pagina waar de link naar het bestand staat.

Stap 2

Gebruik het downloadprogramma dat in de browser is geïntegreerd. U kunt dit programma gemakkelijk vinden door te kiezen uit de voorgestelde opties, met behulp van de zoekfunctie voor flash-downloadplug-ins die specifiek geschikt zijn voor uw browser. Nadat u deze add-on hebt geïnstalleerd, brengt u deze naar het werkpaneel van de browser en downloadt u het bestand dat u nodig hebt door op het pictogram te klikken en het op te slaan, volgens de instructies in het menu.

Stap 3

Om flash te downloaden, kunt u ook een functie van uw browser gebruiken om tijdelijke bestanden op te slaan in een speciale map. Zoek deze map en zoek vervolgens naar het bestand met de extensie die u interesseert. Als het een game is, dan een.swf-bestand, als het een video is, dan.mp4 of.flv, en als het muziek is, dan een bestand met de.mp3-extensie. U hebt Macromedia Flash Player nodig om.swf-bestanden af te spelen en GOM Player om.flv-bestanden af te spelen.

Aanbevolen: