Hoe YouTube-video Naar Mobiele Telefoon Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe YouTube-video Naar Mobiele Telefoon Te Downloaden
Hoe YouTube-video Naar Mobiele Telefoon Te Downloaden

Video: Hoe YouTube-video Naar Mobiele Telefoon Te Downloaden

Video: Hoe YouTube-video Naar Mobiele Telefoon Te Downloaden
Video: How to download YouTube videos on android mobile 2024, Mei
Anonim

Op YouTube zijn miljoenen gratis video's te vinden. Het downloaden van video's naar een mobiele telefoon vanaf deze videohostingsite verschilt niet van downloaden naar een computer.

Hoe YouTube-video naar mobiele telefoon te downloaden?
Hoe YouTube-video naar mobiele telefoon te downloaden?

Het is nodig

  • - mobiele telefoon;
  • - pc;
  • - Internetverbinding;
  • - Bluetooth-functie;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Open een webbrowser op uw desktopcomputer, typ 'YouTube' in het zoekvak en ga naar de site.

Stap 2

Selecteer de video waarin u geïnteresseerd bent. Dit kan door video's te bekijken op de startpagina of door trefwoorden in de zoekbalk in te voeren. Wanneer u zich registreert bij YouTube, kunt u opmerkingen achterlaten en uw favoriete video's opslaan.

Stap 3

Nadat u de video hebt geselecteerd waarin u geïnteresseerd bent, opent u deze en kopieert u vanuit de adresbalk van de browser, die zich bovenaan de computer bevindt, het adres van de gewenste video. Selecteer hiervoor het adres met de linkermuisknop, druk op de rechterknop en selecteer de functie "kopiëren".

Stap 4

Ga op internet naar een site waarmee u video's van YouTube kunt downloaden en converteren. Klik op de site in de juiste regel met de rechtermuisknop en selecteer "plakken". De URL van de YouTube-video wordt in de tekenreeks geladen. Selecteer 3GP als het bronformaat en klik op de downloadknop.

Stap 5

Nadat u de video naar uw computer hebt gedownload, downloadt u deze naar uw mobiele telefoon. Dit kan via Bluetooth. Schakel hiervoor deze functie in op uw telefoon in de volgende volgorde "Instellingen-Bluetooth-verbinding". Klik vervolgens op de pc met de rechtermuisknop op de gedownloade video en selecteer de functie "Apparaat naar Bluetooth verzenden". De computer begint te zoeken naar apparaten die via Bluetooth zijn aangesloten en voegt deze toe aan de lijst met beschikbare apparaten wanneer hij de telefoon vindt. Verbind vervolgens beide apparaten door de 4 cijfers van de toegangscode in te voeren.

Stap 6

U kunt ook gegevens van uw computer naar uw telefoon overbrengen met een USB-kabel. Om dit te doen, steekt u het ene uiteinde van de kabel in de telefoon en het andere uiteinde op de computer. Zoek de gewenste video op uw computer en druk op de toetsen Ctrl + C. Zoek vervolgens het pictogram Deze computer op uw pc-bureaublad, open het en selecteer het station waarop uw mobiele apparaat wordt weergegeven. Als er een speciale map Video's op uw mobiele telefoon staat, opent u deze. Als er geen dergelijke map is, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u de functie "plakken". De video wordt naar je telefoon gedownload.

Stap 7

U kunt het downloaden van video's naar uw mobiele apparaat vereenvoudigen door speciale software te installeren. Er zijn speciale programma's ontwikkeld voor het downloaden van video's van YouTube, hiermee kunt u bestanden converteren naar 3GP-, AVI-, MP4-formaten en hebben ze ook veel opties voor het maken van videobestanden voor verschillende mobiele telefoons: iPhone, iPod, PSP, iPad, BlackBerry, HTC.

Aanbevolen: