Video's Downloaden Van Odnoklassniki

Inhoudsopgave:

Video's Downloaden Van Odnoklassniki
Video's Downloaden Van Odnoklassniki

Video: Video's Downloaden Van Odnoklassniki

Video: Как Скачать Видео С ОДНОКЛАССНИКОВ 2022, November
Anonim

Niet alle online services bieden de service om videomateriaal rechtstreeks van hun bronnen te downloaden. Het sociale netwerk Odnoklassniki is geen uitzondering. Om zo'n mogelijkheid te openen, hoeft u de browser alleen een beetje te "bewapenen".

Download video van Odniklassniki
Download video van Odniklassniki

Het bekijken van video's is een integraal onderdeel van elk sociaal netwerk en Odnoklassniki is in dit geval geen uitzondering. Het internet is misschien niet altijd bij de hand, en daarom willen velen de video die ze leuk vinden op hun computer opslaan om deze later te bekijken zonder verbinding te maken met het netwerk.

Browser-add-on voor het downloaden van video's

Om de video van internet naar uw harde schijf te laten migreren, is het de moeite waard om een ​​kleine maar zeer nuttige add-on te gebruiken genaamd "SaveFrom.net Helper". Het werkt voor de meeste bekende browsers: Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox, inclusief Yandex Browser.

Een browser is software die wordt gebruikt voor interactie met sites (opvragen, verwerken, weergeven, navigeren tussen pagina's) en voor het downloaden van bestanden van een lokale server.

Ga hiervoor naar de site savefrom.net, scrol omlaag op de pagina en selecteer de Odnoklassniki-site. Klik op de nieuwe pagina op de knop "Ga naar de installatie van de assistent".

Browser Add-ons zijn handige en interessante extensies die worden gebruikt om de functionaliteit van de browser te vergroten.

De site bepaalt zelf uw browsertype en biedt het juiste bestand aan om te downloaden. Verder is de volgorde van acties voor elke browser iets anders.

Add-ons installeren in verschillende soorten browsers

Google Chrome-gebruikers moeten "Extra - Extensies" selecteren op het meest rechtse pictogram in de browser (deze bevindt zich op dezelfde regel als de adresbalk). De laatste stap is om het gedownloade bestand naar het geopende venster te slepen en op "toevoegen" te klikken.

Voor degenen die Opera gebruiken, na het downloaden en openen van het bestand, klikt u gewoon op de knop "Installeren". Daarna verschijnt het bijbehorende pictogram op het paneel met extensies.

De procedure voor Mozilla Firefox-gebruikers is precies hetzelfde, behalve dat de browser opnieuw moet worden gestart na het installeren van de extensie.

Dat is eigenlijk alles. Nu verschijnt een knop "Download" naast de video op het sociale netwerk Odnoklassniki. Nadat u met de linkermuisknop hebt geklikt, verschijnt er een venster waarin u het formaat van het gedownloade bestand kunt selecteren.

Videoformaten die op internet worden gebruikt: FLV (Flash Video), SWF (Shockwave Flash), RM, RA, RAM (RealVideo).

Als u niet weet wat beter is, klikt u op het pictogram "i" (informatie), dat zich aan de rechterkant van de bestandsextensie bevindt. Opgemerkt moet worden dat deze mogelijkheid nu aanwezig zal zijn op andere sites, waaronder Vkontakte en YouTube.

Populair per onderwerp