Games Voor Emulators Downloaden Op De Func Spider-01-console

Inhoudsopgave:

Games Voor Emulators Downloaden Op De Func Spider-01-console
Games Voor Emulators Downloaden Op De Func Spider-01-console

Video: Games Voor Emulators Downloaden Op De Func Spider-01-console

Video: Игровая консоль FUNC SPIDER-01 2022, December
Anonim

Veel mensen herinneren zich Dandy's gameconsole met zijn eigenzinnige games zoals Super Mario, Tanchiki of Islander. Voor degenen die zich in de kindertijd willen storten, zijn moderne gameconsoles uitgerust met speciale programma's voor het aanpassen van games van de oude generatie - emulators. Het goedkope Func Spider-01-voorvoegsel heeft de grootste selectie emulators. Veel games zullen echter handmatig moeten worden gedownload. Je kunt je verzameling games aanvullen met oude exemplaren door eenvoudige tips te volgen.

Games voor emulators downloaden op de Func Spider-01-console
Games voor emulators downloaden op de Func Spider-01-console

Waar games te krijgen

Emulatorspellen nemen over het algemeen niet veel ruimte in beslag. Je kunt ze gratis downloaden op verschillende sites (emuplanet, sdgames en andere). Het belangrijkste is om te weten in welke map het bestand met het spel moet worden geplaatst.

Func Spider-01 heeft standaard 6 emulators geïnstalleerd: GBA, NES, PS, MAME, MD en N64 (Nintendo). Voor games die ooit succesvol waren op Dandy's console, is de NES-emulator bedoeld.

Spellen downloaden

Er zijn drie manieren om de game naar de console te downloaden:

1. Een USB-kabel gebruiken. Ga naar een site die gratis games voor emulators aanbiedt en download de game naar je computer. De gamemap wordt in de map Downloads geplaatst.

Sluit de settopbox met een usb-kabel aan op uw computer. Het synchronisatieproces wordt weergegeven op het STB-scherm. Klik op "ja" om de verbinding toe te staan.

Ga naar de map "Downloads" op uw computer. De gamemap zelf is niet nodig, open deze en kopieer het bestand. Afhankelijk van de geselecteerde categorie spellen, heeft het bestand de uitgangen nes, gba, enz. (met de naam van de emulator waarvoor je de game hebt gedownload). Plak het spelbestand in de gewenste map op de console: map Rooms, dan nesrooms - rooms. Voor Nintendo is de map n64rooms - rooms, etc.

2. Een mini-cd-kaart gebruiken. Breng het bestand over van de computer naar de geheugenkaart en van de kaart naar de gewenste map op de settopbox.

3. Via wifi. Verbind wifi op de console, ga naar de site en download het bestand met de game die je leuk vindt. Controleer of het spel werkt: ga naar de map "Downloads" en klik op het bestand met het spel. Het voorvoegsel biedt aan om te kiezen met welke emulator het spel moet worden gestart. Selecteer de gewenste emulator en speel 3 minuten, verlaat dan de emulator en breng het spelbestand over van de downloadmap naar de kamers - nesrooms map (of een geschikte map) - kamers.

Met de juiste acties zou het spelpictogram in het menu van de geselecteerde emulator moeten verschijnen. Als dit niet het geval is, controleert u of de bestandslocatie correct is.

Populair per onderwerp