Taakbeheer Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Taakbeheer Uitschakelen
Taakbeheer Uitschakelen

Video: Taakbeheer Uitschakelen

Video: Taakbeheer Uitschakelen
Video: Opstarttoepassingen uitschakelen in Windows 10 2024, April
Anonim

De noodzaak om de coördinator uit te schakelen kan niet alleen nodig zijn voor de systeembeheerder om foutieve gebruikersacties te voorkomen die het besturingssysteem kunnen schaden, maar ook gewoon voor de ouders die de acties van het kind op de computer bekijken.

Taakbeheer uitschakelen
Taakbeheer uitschakelen

instructies:

Stap 1

Ga naar het menu "Start" en selecteer vervolgens "Uitvoeren". Typ in het venster dat verschijnt het commando "gpedit.msc" en druk op Enter. Als u de opdracht zonder fouten hebt geschreven, wordt het venster "Groepsbeleid" voor u geopend, zodat u zowel het systeem als geheel als de instellingen voor gebruikers kunt configureren.

Stap 2

Klik op het plusteken naast Gebruikersconfiguratie.

Stap 3

Klik op het tabblad "Beheersjablonen". Klik ook op het plusteken naast dit item, zodat u het submenu van dit item kunt zien, waarmee u toegang krijgt tot functies die rechtstreeks verband houden met het systeemregister.

Stap 4

Klik met de linkermuisknop op het schematische kruis voor zo'n submenu-item als "Systeem" om direct toegang te krijgen tot de instellingen van het systeem zelf.

Stap 5

Selecteer "Functies Ctrl + Alt + Del" - op deze manier gaat u naar de systeeminstellingen van de taakbeheerder zonder de register-editor te gebruiken.

Stap 6

Markeer het item "Taakbeheer verwijderen" met de linkermuisknop. Aan de linkerkant krijgt u een gedetailleerde beschrijving van deze functie, evenals de vereisten voor het systeem voor zijn normale werking, en zowel de functie van het uitschakelen / inschakelen van de taakbeheerder zelf als het doel van de coördinator zelf.

Stap 7

Klik met de rechtermuisknop op het item "Taakbeheer verwijderen" om het contextmenu te openen. Selecteer Eigenschappen. U kunt ook op de gelijknamige link in de polisbeschrijving klikken. U ziet een venster voor het beheren van het beleid voor het uitschakelen van de coördinator.

Stap 8

Gebruik het item "Ingeschakeld" en klik op de knop "Toepassen". Dat is het, nu kunt u de coördinator niet op de gebruikelijke manier starten.

Stap 9

Druk op de toetscombinatie Ctrl + Alt + Del en je ziet een venster waarin staat dat de taakbeheerder is uitgeschakeld door de beheerder.

Aanbevolen: