Hoe De Patch Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Patch Te Installeren
Hoe De Patch Te Installeren

Video: Hoe De Patch Te Installeren

Video: Hoe De Patch Te Installeren
Video: How to Patch a Bicycle Inner Tube 2024, April
Anonim

De patch wordt gebruikt in de vorm van een update van de software of het doelcomplex van programma's. De ontwikkelaars van Windows-besturingssystemen creëren bijvoorbeeld voortdurend nieuwe patches die enkele glitches en "gaten" in het beveiligingssysteem oplossen.

Hoe de patch te installeren
Hoe de patch te installeren

Het is nodig

De patch installeren

instructies:

Stap 1

Ongeacht welk programma u probeert te patchen, de processtroom zal altijd hetzelfde zijn. Allereerst moet u ervoor zorgen dat u over de laatste update (firmware) voor uw software beschikt. U kunt hierover alleen informatie vinden op de officiële website. Download de website van de fabrikant van het programma en kijk in de sectie Downloads of Updates voor de nieuwste versies.

Stap 2

Gebruik speciale downloadmanagers om snel updates naar uw computer te downloaden, bijvoorbeeld het gratis Download Master-product. Klik met de rechtermuisknop op de link als de automatische download niet werkte en selecteer "Kopieer link". Klik in het downloadbeheervenster op de knop "+" (Toevoegen) en selecteer de map waarin u het bestand wilt opslaan.

Stap 3

Na het downloaden van de patch, moet deze worden uitgepakt, als deze zich in het archief bevond, en uitvoeren. Er verschijnt een venster op het scherm waarin u op de knop Volgende moet klikken. Als de installatiewizard om de locatie van het programma vraagt, klikt u op de knop Bladeren, zoekt u de map waarin het exe-bestand (uitvoerbaar bestand) zich bevindt en klikt u vervolgens op Openen.

Stap 4

Tijdens de installatie krijgt u verschillende installatieopties te zien. Als je de keuze hebt uit 3 installatiemogelijkheden, kies dan altijd voor Typisch. Volg daarna de aanwijzingen van de installatiewizard. De laatste stap is om op de knop Voltooien te klikken.

Stap 5

Als tijdens de installatie de optie om het systeem opnieuw op te starten niet was geactiveerd of er gewoon niet was, doe het dan zelf. Klik op het menu Start en selecteer de knop Afsluiten en vervolgens Opnieuw opstarten (voor Windows XP), of klik op het driehoekje naast deze knop en selecteer vervolgens Opnieuw opstarten.

Stap 6

Vergeet na het opstarten van het systeem niet het programmavenster te openen om te controleren of de patch correct is geïnstalleerd. Klik in het bovenste menu op "Help" en selecteer "Over". In de kolom voor de versie van het programma moeten de nummers van de assemblage van het product veranderen.

Aanbevolen: