Hoe De Battlefield-2-patch Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Battlefield-2-patch Te Installeren
Hoe De Battlefield-2-patch Te Installeren

Video: Hoe De Battlefield-2-patch Te Installeren

Video: Hoe De Battlefield-2-patch Te Installeren
Video: Battlefield 2 1.5 Patch INSTALLER FIX 2024, Mei
Anonim

Het installeren van een patch voor een game of programma is het uitpakken van bestanden in de directory van het gewenste programma, in plaats van de geïnstalleerde. Ze zijn nodig om bepaalde parameters te verbeteren of te wijzigen, maar niet alle toevoegingen hebben een positief effect op het verloop van het spel.

Hoe de battlefield-2-patch te installeren
Hoe de battlefield-2-patch te installeren

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Als je het spel Battlefield 2 moet patchen, sla dan de gegevens die je gaat vervangen van tevoren op. Na het installeren van de patch is het onmogelijk om de wijzigingen te herstellen. Wees voorzichtig, installeer alleen die mods waarvan het gebruik positieve feedback heeft gekregen van andere gebruikers en die het vaakst zijn gedownload. Dit is te wijten aan het feit dat na het gebruik van veel van hen, het spel gewoon abnormaal wordt beëindigd zonder waarschuwing, waardoor de gebruiker niet kan opslaan. Ook zijn er vaak problemen met het "bevriezen" van het spel, zelfs met voldoende computerconfiguratie.

Stap 2

Om dit te voorkomen, kopieert u de gamemap volledig naar Program Files of Games, en als de patch na installatie van de patch correct werkt, kunt u ze verwijderen. Anders zou de slechtste optie kunnen zijn om de voortgang van het spel te verliezen en het spel volledig opnieuw te installeren.

Stap 3

Na het downloaden van de patch, pak het archief uit en controleer het op kwaadaardige code en virussen. U kunt dit het beste doen met het Dr. Web antivirusprogramma of het Dr. Web Cure It-hulpprogramma, omdat ze de functie hebben om een beschermend programma te installeren. scherm tijdens het scannen. Voer het gedownloade hulpprogramma uit, specificeer de map met de game - Program Files of Games (afhankelijk van waar je de installatiebestanden hebt uitgepakt tijdens de installatie), en vervolgens Battlefield 2.

Stap 4

Klik op de Patch-knop en wacht. In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij het installeren van patch 1.51, kan dit lang duren, het hangt allemaal af van het aantal bestanden dat moet worden vervangen. Stop het installatieproces niet handmatig en start uw computer niet opnieuw op. Soms, zelfs als u een krachtige pc heeft, kan het vervangen van bestanden lang duren.

Stap 5

Start uw computer opnieuw op nadat u de patch hebt geïnstalleerd. Start Battlefield 2 en test het om te zien of het werkt. Let op veranderingen in graphics, besturing, menu's, controleer of de voortgang van het spel correct is opgeslagen. Probeer een bepaalde fase van het spel te voltooien voordat u gegevensback-ups verwijdert.

Aanbevolen: