Hoe De Stalker-patch Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Stalker-patch Te Verwijderen
Hoe De Stalker-patch Te Verwijderen

Video: Hoe De Stalker-patch Te Verwijderen

Video: Hoe De Stalker-patch Te Verwijderen
Video: «STALKER: SHADOW OF CHERNOBYL» - 14 ЛЕТ СПУСТЯ. | ИСТОРИЯ РАЗРАБОТКИ ГЕНИАЛЬНОЙ ИГРЫ 2024, April
Anonim

Patches zijn speciale kleine hulpprogramma's die zijn ontworpen om bepaalde bewerkingen met programmabestanden uit te voeren. Het verwijderen van wijzigingen die met hun hulp zijn gemaakt, is in zeer zeldzame gevallen mogelijk.

Hoe de Stalker-patch te verwijderen
Hoe de Stalker-patch te verwijderen

Noodzakelijk

een schijf met een spel

instructies:

Stap 1

Ga naar "Programma's toevoegen of verwijderen" in het menu van het bedieningspaneel van de computer. Zoek de patch die u hebt geïnstalleerd in de lijst en selecteer de optie "Verwijderen". Als het de-installatieprogramma je vraagt om de game volledig te verwijderen (dit gebeurt in de meeste gevallen), doe dit dan niet, aangezien alle voortgang ook wordt verwijderd.

Stap 2

Maak een back-up van uw Stalker-opslagbestanden. Maak hiervoor verborgen bestanden en mappen zichtbaar door het menu-item "Mapopties" in het configuratiescherm te openen. Selecteer het tweede tabblad, scrol helemaal naar beneden en vink het vakje aan naast Verborgen mappen en bestanden weergeven. Pas uw wijzigingen toe en sla ze op.

Stap 3

Open "Deze computer" en ga naar de map Documenten en instellingen, vervolgens - Alle gebruikers en "Documenten". Daarin vindt u een verborgen map met de naam Stalker-shoc. Kopieer de inhoud naar een map op je computer die niet gerelateerd is aan dit spel. Ga naar het configuratiescherm van uw computer en open Programma's toevoegen of verwijderen.

Stap 4

Selecteer het Stalker-spel uit de lijst en verwijder het volledig van je computer. Wis daarna de inhoud van de spelmap in Programmabestanden en die waarin de opslagbestanden zich bevonden. Start je computer opnieuw op. Installeer het spel op je computer, voer het uit zodat het automatisch de benodigde mappen aanmaakt. Zet de opgeslagen bestanden vervolgens terug in de map waaruit u ze hebt gekopieerd.

Stap 5

Als je niet tevreden bent met de optie om de game opnieuw te installeren, gebruik dan het besturingssysteemherstel. Wees echter voorzichtig, er zijn hier ook nadelen - er moet een terugdraaipunt zijn voordat de patch wordt geïnstalleerd en er moet zo min mogelijk tijd verstrijken tussen het moment van maken en de installatie. Systeemherstel verwijdert ook alle programma's en instellingen voor de periode vanaf het maken tot het huidige moment.

Stap 6

Open de lijst met programma's in het menu "Start" en selecteer "Systeemherstel" in de standaard hulpprogramma's. Gebruik de menupijlen om de datum te selecteren waarop het besturingssysteem is hersteld en volg de menu-instructies om de wijzigingen ongedaan te maken. Wacht tot uw computer opnieuw is opgestart. Voor het terugzetten is het niet overbodig om een reservekopie van de opgeslagen bestanden te maken.

Aanbevolen: